Call of Duty Warzonen uusi kartta paljastettiin

Mainos
Activision on julkaissut ensimmäisen katsauksen Call of Duty Warzonen uuteen karttaan.

Ennen tämän viikon lopulla tapahtuvaa täysimittaista paljastusta julkaisija esitteli X:ssä alla olevan teaser-kuvan uudesta kartasta. Se julkaistaan osana battle royale -pelin integraatiota tulevan Modern Warfare 3:n kanssa.

Kuva paljastaa satamapaikan, jossa on useita nostureita ja runsaasti laivakontteja, ja taustalla on laajempi kaupunkialue, johon kuuluu rakenteilla oleva pilvenpiirtäjä.

Mainos

Kuvakokoelma julkaistiin osana teaseria Call of Duty: Next -livestriimiä varten, joka järjestetään 5. lokakuuta.

Siinä esitellään tulevan Modern Warfare 3:n moninpelitiloja, mukaan lukien zombit, sekä uutta Call of Duty Warzone -sisältöä ja Call of Duty: Warzone Mobilea.

Activision on myös julkaissut videon, joka keskittyy Modern Warfare 3:n uusiin aseiden kustomointiominaisuuksiin ja on katsottavissa tämän sivun ylälaidassa.

Activisionin mukaan Aftermarket Parts antaa uuden tavan olla vuorovaikutuksessa aseen kanssa Gunsmithin aikana.

– Ajattele niitä aseiden remixeinä. Se on pelaajille tapa palata aseeseen, jonka he ovat ehkä jo hallinneet tai pelanneet, ja se antaa heille täysin uuden ulottuvuuden olla vuorovaikutuksessa aseen kanssa tavalla, johon tavalliset lisälaitteet eivät pysty, sanoo Sledgehammer Gamesin järjestelmäsuunnittelija Nick Carraro.

– Ne ovat lähes uusi ase. [Aftermarket Parts] ovat voimakkaita, merkityksellisiä muutoksia näihin aseisiin, Design Director Zach Hodson lisää.

Ensimmäinen kahdesta Modern Warfare 3:n moninpelibetaviikonlopusta käynnistyy 6. lokakuuta, ja se on saatavilla yksinomaan PS4:lle ja PS5:lle.

Marraskuun 10. päivänä julkaistava Modern Warfare 3 on suora jatko-osa viime vuonna ilmestyneelle Modern Warfare 2:lle. Kehityksestä vastaa Sledgehammer Games yhteistyössä Infinity Wardin kanssa, kun taas Treyarch vastaa sen Zombies-tilasta.

Mainos