Mainos
Capcomin heinäkuussa julkaisema Exoprimal voisi saada Dino Crisis -sisältöä tulevaisuudessa, jos sille on tarpeeksi kysyntää.

Exoprimalin juoni pyörii maapallolle ilmestyneiden pyörteiden ympärillä, joista kukin aiheuttaa vaaran planeetalle, kun niistä nousee laumoittain dinosauruksia ja geneettisesti muunneltuja muunnelmia, joita kutsutaan ”neosauruksiksi”.

Mainos

Pelaajat ohjaavat erikoissotilaita, joita kutsutaan ”exofightereiksi”, ja heidän on kukistettava esihistorialliset viholliset ja samalla hoidettava Leviathan, tekoäly, joka alun perin suunniteltiin auttamaan exofightereita, mutta joka on mennyt sekaisin.

Koska pelissä käytetään dinosauruksia vihollisina, Siliconera kysyi pelin ohjaajalta Takuro Hiraokalta, voisiko peliin mahdollisesti tulla sisältöä Capcomin dinosaurusaiheisesta Resident Evil -kloonista Dino Crisis -pelistä?

– Leviathan on sen tyyppinen olento, joka menee mihin tahansa keinoon kerätäkseen erilaisia hyödyllisiä taistelutietoja. Jos pelaajilta tulee tarpeeksi kysyntää, Leviathan voi hyvinkin tehdä tästä totta, Hiraoka vastasi

Capcom on jo ilmoittanut, että Exoprimal saa sarjan ”Capcom Collaboration” -sisältöä, alkaen Street Fighter -crossover-sisällöstä pelin toisen kauden aikana syksyllä 2023. Toinen Capcom Collaboration lisää Moster Hunter -sisältöä kolmannella kaudella.

Mainos