Mainos
Cyberpunk– ja The Witcher -pelejä kehittävä CD Projekt Red ei ole yhtiön väistyvän toimitusjohtajan mukaan kiinnostunut yrityskaupasta .

Parkietin haastattelussa Adam Kiciński – joka luopui toimitusjohtajan tehtävästä 1. tammikuuta ja siirtyi strategiajohtajaksi – otti kantaa huhuihin, joiden mukaan yhtiö haluaisi tulla ostetuksi.

– Nämä ovat vain huhuja. Meillä on aina ollut selkeä kanta, jota tukevat sääntöihin sisältyvät määräykset, Kiciński aloitti.

Mainos

– Emme ole kiinnostuneita liittymään mihinkään suurempaan kokonaisuuteen. Olemme työskennelleet koko elämämme ajan saavuttaaksemme tämänhetkisen asemamme. Uskomme, että muutaman vuoden kuluttua olemme vielä suurempia ja vahvempia. Meillä on kunnianhimoisia suunnitelmia ja suhtaudumme intohimoisesti siihen, mitä teemme. Arvostamme itsenäisyyttämme. Itsenäisyys on todella houkuttelevaa, se on eräänlaista vapautta, mies summasi.

Kiciński puhui myös mahdollisista omista yritysostoista vuonna 2024:

– Emme suunnittele yritysostoja tällä hetkellä. Olemme tietysti avoimia ideoille, jotka voisivat nopeuttaa strategiamme toteuttamista. Emme kuitenkaan ole kiinnostuneita ostoista, joiden tarkoituksena olisi vain sisällyttää hankitut yritykset konserniimme ja konsolidoida niiden taloudelliset tulokset. Emme näe siinä arvoa.

CD Projekin viimeisin julkaisu, Cyberpunk 2077:n Phantom Liberty -laajennus, sai hyviä arvosteluja ja uutta hyvää mieltä pelistä sen kivikkoisen vuoden 2020 julkaisun jälkeen.

Mainos