Mainos
CD Projekt on tiedottanut, että se on edelleen täysin sitoutunut Cyberpunk-tuoteperheen kehittämiseen sen jälkeen, kun se paljasti, että yhtiö suunnittelee vain yhtä laajennusta vuodelle 2077.

Kehittäjä CD Projekt Red julkisti Cyberpunkin ensimmäisen laajennuksen, Phantom Libertyn, keskiviikkona.

Myöhemmin se kertoi, että DLC, joka on tulossa PC:lle, PS5:lle, Xbox Series X/S:lle ja Stadialle vuonna 2023, ja että se on ainoa suunniteltu laajennus Cyberpunk 2077:lle.

Mainos

CD Projektin keskiviikkoisessa puolivuotiskatsauksessa johtajia pyydettiin kertomaan lisätietoja yhtiön Cyberpunk 2077 -laajennusstrategiasta.

– Kysymykseen Cyberpunkin lisälaajennuksista totean, että päätimme kehittää Cyberpunkiin yhden suuren laajennuksen, jossa hyödynnetään kaikkia uuden sukupolven konsolien ominaisuuksia, sanoi Michał Nowakowski, CD Projektin liiketoiminnan kehittämisestä vastaava SVP.

– Tämän sanottuamme olemme täysin sitoutuneet kehittämään Cyberpunk-brändiä edelleen, joten tämän tietyn Cyberpunk-laajennuksen jälkeen. Olemme panostaneet paljon vaivaa ja aikaa tämän franchisingin rakentamiseen, ja haluamme ehdottomasti jatkaa rakentamista juuri nyt rakennetun päälle uusilla tarinoilla, uusilla kokemuksilla, uudella sisällöllä, ei vain videopelimuodossa, mutta jätän sen tähän. Näin on.

– Laajennusten osalta tulee siis vain yksi suuri laajennus, mutta tulevaisuudessa tulee kuitenkin uutta tavaraa.

CD Projekt väitti huhtikuussa, että Cyberpunk 2077:ää on myyty yli 18 miljoonaa kappaletta sen joulukuussa 2020 tapahtuneen julkaisun jälkeen.

Pelin next-gen-versio julkaistiin helmikuussa 2022, ja CD Projekt kertoi tänään saavuttaneensa tyydyttävät myyntiluvut, erityisesti konsoliversion osalta.

Cyberpunk 2077:n Edgerunners-päivitys, joka julkaistiin keskiviikkona, on viimeinen suuri korjaus pelin PS4- ja Xbox One -versioille.

CD Projekt kertoi tehneensä vaikean päätöksen olla kehittämättä Phantom Libertyä PS4:lle ja Xbox Onelle, ”koska laajennuksen laajuuden vuoksi sen julkaiseminen edellisen sukupolven konsoleille on teknisesti haastavaa pelaajakokemusta vaarantamatta”.

Pois pelien parista CD Projekt Red on työskennellyt vuodesta 2018 lähtien tuottajana animesarjan Cyberpunk Edgerunners parissa. Studio Triggerin animoima Netflix-sarja saa ensi-iltansa 13. syyskuuta.

Mainos