Mainos
CD Projekt REDillä myönnetään PS4:m ja Xbox One -versioiden Cyberpunk 2077 -pelistä olevan hävyttömän huonoja. He kertovat suoraan, että heidän olisi pitänyt käyttää enemmän aikaa näiden versioiden tarkastamiseen ennen julkaisua.

CDPR kehottaa bugeihin pettyneitä vanhojen konsolien omistajia olemaan ensisijaisesti yhteydessä ostopaikkaansa. Jos se ei tuota tulosta, on CDPR lupaillut hoitaa itse hyvityksen 21.12. asti. Pukin kontista ilmestyvät pelit eivät siis tässä kohtaa enää tähän nöyrään kumarrukseen kuulu.

Cyberpunk 2077 on levittänyt vauhtiraitojaan pitkin internettiä tyytymättömien peruskonsolien omistajien vertaillessa peliä tavallisella PS4:llä mm. Pleikkari ykkösen nykiviin ilmestyksiin.

Mainos

CD Projekt RED yllätettiin housut nilkoissa itse tuunatuilla genitaaleilla (jotka joillakin bugien puolesta vilkkuvat ruudussa iloisesti vaatteiden läpi) peruskonsolilla. He ovat lupailleet että seuraavan seitsemän viikon sisään tulee uusi korjauspäivitys.

Yhtieöltä tiedotetaan suoraan epärealistisia toiveita elätteleville tähtisimmuille, että päivityksien johdosta pelit eivät tule perusversioilla näyttämään next-gen konsolien tai huippu-PC:n grafiikoilta – ei paskakasasta saa prinsessaa, vaikka kuinka sille pukisi mekon päälle.