Mainos
CD Projekt on vahvistanut suunnittelevansa uusia transmediaprojekteja Netflixin Cyberpunk Edgerunners -sarjan menestyksen jälkeen.

Cyberpunk Edgerunners julkaistiin syyskuun puolivälissä, ja se oli menestys sekä suoratoistoalustalle että CD Projektille, joka on osittain selittänyt Cyberpunk 2077:n myynnin viimeaikaisen kasvun sarjan menestyksellä.

CD Projektilta kysyttiin maanantaina kolmannen vuosineljänneksen tulospuhelussa, suunnitteleeko se Cyberpunk Edgerunnersin toista kautta Netflixille.

Mainos

– Emme vahvista mitään erityisiä suunnitelmia [Edgerunnersin] toisesta kaudesta tai mistään superkohtaisesta, sanoi Michał Nowakowski, CD Projektin liiketoiminnan kehittämisestä vastaava johtaja.

Hän lisäsi kuitenkin, että…

– Meillä on halu tehdä enemmän transmedia-alalla, eli lineaarisessa visuaalisessa animaatiossa tai elävässä toiminnassa, eivätkä nämä suunnitelmat ole muuttuneet, joten kun olemme valmiita, voitte odottaa näkevänne meiltä lisää ilmoituksia tähän liittyen.

Vahva Cyberpunk 2077:n myynti johti CD Projektin kolmannen neljänneksen ennätykselliseen taloudelliseen tulokseen, yhtiö ilmoitti maanantaina.

Avoimen maailman roolipelin pelaajamäärät kasvoivat syyskuussa samaan aikaan, kun sen suuri 1.6-korjaus, puolen hinnan alennus Steamissa ja Cyberpunk Edgerunners -julkaisu julkaistiin.

CD Projektin talouspäällikkö Piotr Nielubowiczin mukaan Edgerunners nousi Netflixin top 10 -listoille 19 maassa, ja animesarjan suosio sekä päivityksen positiivinen vastaanotto vaikuttivat näkyvästi Cyberpunkin kappalemääräiseen myyntiin.

CD Projekt Redin Japanin maajohtaja Satoru Honma sanoi hiljattain, ettei Cyberpunk Edgerunnersin tarinaa, jonka pelistudio ja japanilainen animaatioyritys Studio Trigger kehittivät yhdessä, ole tarkoitus jatkaa.

– Haluaisin henkilökohtaisesti jatkaa yhteistyötä japanilaisten studioiden kanssa animen tuottamiseksi tulevaisuudessa, osittain siksi, että olemme saaneet erittäin hyvää palautetta, Satoru Honma kertoi Famitsulle.

– Haluan kuitenkin tehdä selväksi, että Cyberpunk: Edgerunners suunniteltiin itsenäiseksi teokseksi, joten ei ole mitään sellaista asiaa, että ”työskentelemme toisen kauden parissa taustalla”. Vaikka voisimme tehdä lisää animea tulevaisuudessa, en tiedä, olisiko se Season 2 vai jotain aivan muuta.

Mainos