Cheek-elokuvasta julkaistiin teaser ja juliste – kurkkaa tästä

Mainos
Ensimmäiset palat suomalaisen supertähden, Cheekin elämästä kertovasta Veljeni vartija -elokuvasta ovat nyt julki. Tänään julkaistut juliste ja teaser käsittelevät räppäri Cheekin julkisuuskuvaa ja yleisön ristiriitaista suhtautumista siihen.

– Veljeni vartija -elokuvaa tehdessä jouduin muistuttamaan jatkuvasti itselleni, että tärkeintä on pyrkiä näkemään henkilö nimeltä Jare. Julkisuuskuvat ovat yksinkertaisia rakennelmia, ihminen ei koskaan, elokuvassa pääroolia näyttelevä Antti Holma sanoo.

Veljeni vartija on vahva veljestarina siitä, miten samoissa lähtökohdissa kasvaneet kaksoset päätyvät elämässään aivan eri ratkaisuihin. Kaksosuus on keskeisessä osassa tarinan kaarta. Holma tekee elokuvassa harvinaisen kaksoisroolin näyttelemällä molempia veljeksiä.

Mainos

– Antti Holman tulkinta Jare ja Jere Tiihosesta on ollut ihastuttavaa työstettävää elokuvaa leikatessa. Kaikkea elokuvasta en voi vielä paljastaa, mutta jotain kuitenkin: veljestarinassa on räppiä, huumoria, seksiä ja väkivaltaa, niin kuin hyvässä leffassa pitääkin. On juhlapäivä, kun pääsee vilauttamaan sitä, mitä tuleman pitää, elokuvan ohjaaja JP Siili sanoo.

Siili kiittelee sitä, että Jare Tiihonen on tukenut elokuvan tekoa alusta alkaen.

Hän antoi rohkeasti vapauden tulkintaan. Oli ilo huomata, että Jaren perse kestää merivettä: tarina pyörittelee päähenkilöään vartaassa, johon välillä paistaa lempeä aurinko, mutta välillä hehkuu hiillos.

Veljeni vartija -elokuvan tuottavat Dome Karukoski ja Annika Sucksdorff.

Veljeni vartija saa ensi-iltansa elokuvateattereissa 31. tammikuuta 2018. Elokuvan budjetti on 1,8 miljoonaa euroa.

Mainos