Chris Hemsworth paljasti, milloin lopettaa Thor-hahmon näyttelemisen

Mainos
Näyttelijä Chris Hemsworth ei koe, että Thor: Love and Thunder olisi kuolinisku Thor-elokuville.

Hemsworth kertoo sen sijaan AP Entertainmentin haastattelussa jatkavansa Thor-roolissa MCU-elokuvissa niin kauan kuin studio antaa miehelle siihen mahdollisuuden ja yleisö pitää näkemästään.

Mainos

Marvel Studiosin Thor: Love and Thunder lähettää ukkosenjumalan (Hemsworth) aivan uudenlaiselle matkalle – etsimään sisäistä rauhaa, mutta Thorin eläkepäivät katkeavat tylysti, kun kuvaan astuu galaktinen tappaja nimeltä Gorr the God Butcher (Christian Bale), joka haluaa teurastaa kaikki jumalat. Thor käy taistoon värväämällä avukseen Valkyrien (Tessa Thompson), Korgin (Taika Waititi) ja ex-tyttöystävänsä Jane Fosterin (Natalie Portman), joka – Thorin suureksi hämmästykseksi – osaa käyttää hänen taikavasaraansa Mjölniriä Mighty Thorin hahmossa. Yhdessä he suuntaavat kohti hurjaa kosmista seikkailua selvittääkseen syyn siihen, miksi Gorr janoaa kostoa, ja pysäyttääkseen hänet, ennen kuin on liian myöhäistä.

Taika Waititin (Thor: Ragnarök, Jojo Rabbit) ohjaama ja Kevin Feigen ja Brad Winderbaumin tuottama elokuva Thor: Love and Thunder saa ensi-iltansa 6. heinäkuuta 2022.

Mainos