Mainos
Suomalaisen Cities Skylines 2:n Ultimate Editionin mukana myytävää DLC:tä on lykätty, jotta kehittäjä Colossal Order voi priorisoida suorituskykyparannukset ja bugikorjaukset.

Pelin PC-versio julkaistiin viime kuussa erinäisten ongelmien kanssa, kun taas konsoliversio viivästyi kevääseen 2024.

Maanantaina Colossal Order ilmoitti, että sen Expansion Pass DLC:tä on lykätty, jotta studio voi jatkaa peruspelin parantamista.

Mainos

– Kun PC-versio on siellä, missä haluamme sen olevan, keskitymme konsolijulkaisuun ja DLC-sisältöön. Olemme sitoutuneet tuomaan markkinoidun DLC-sisällön teille, mutta sitä ei julkaista alun perin mainostetussa aikataulussa, sanoi toimitusjohtaja Mariina Hallikainen.

– Ensimmäistä Asset Packia, Beach Propertiesia, on työstetty taiteilijoidemme ja ulkoistuskumppanimme toimesta, mutta otamme ne käyttöön vasta, kun korjaukset ja suorituskykyyn liittyvät työt on saatu päätökseen meitä tyydyttävällä tavalla. Pahoittelen viivästystä, mutta emme saa kiirehtiä uuden sisällön julkaisua, ennen kuin pohja on valmis sitä varten. Tämä koskee myös Content Creator Packeja ja radioasemia. Pysykää kuulolla, kun saatte lisätietoja näistä myöhemmin, Hallikainen täydentää.

Aiemmin tänä vuonna julkaistavaksi suunniteltu Asset Pack (Rantakiinteistöt) julkaistaan nyt vuoden 2024 ensimmäisellä neljänneksellä, kun taas alun perin vuoden 2024 alkupuolelle tähdätyt Creator Packit (Moderni arkkitehtuuri ja Kaupunkipromenadit) saapuvat nyt ensi vuoden toisella neljänneksellä.

Mainos