Mainos
Julkaisija Paradox Interactive järjestää ensi viikolla julkistustilaisuuden, jossa esitellään, mitä yhtiön sisäiset ja muut studiot tekevät vuonna 2023, mukaan lukien ainakin kaksi upouutta peliä ja kolmannen pelin teaser.

Nämä kaksi uutta peliä tulevat Harebrained Schemesilta, joka on Shadowrun RPG-trilogian ja Battletechin takana, ja suomalaiselta Colossal Orderilta, joka on kehittänyt kaupunkirakennushitti Citiesin: Skylinesin takana.

Cities: Skylines on ollut erittäin menestyksekäs peli, joka on astunut SimCity-sarjan romahduksen jälkeiseen tyhjiöön. Skylinesia myytiin yli 12 miljoonaa kappaletta vuoden 2022 alkuun mennessä, ja se synnytti samalla kukoistavan modaajakentän ja myi kymmeniä DLC-paketteja ja laajennuksia.

Mainos

Battletech oli puolestaan strategiapelien musta hevonen, joka hyödynsi aikoinaan kukoistavaa peliympäristöä ja päihitti kaikki laatuodotukset. Se johti lähes 40 vuotta vanhan asetelman viiden vuoden renessanssiin pöytä- ja tietokonepeleissä, kuten kunnianarvoisessa MechWarrior-sarjassa.

Esityksessä nähdään myös esimakua siitä, mitä ruotsalaisen Paradoxin studio Paradox Tectonic on tehnyt Yhdysvaltain länsirannikolla. Paradox Tectonicia johtaa alan veteraani Rod Humble, joka liittyi yhtiön perustamiseen vuonna 2019. Humble tunnetaan parhaiten työstään The Sims 2:n ja 3:n sekä Second Lifen parissa.

Paradoxin 2023-ilmoitushow järjestetään Paradox Interactiven Twitch ja YouTube-kanavilla maanantaina 6. maaliskuuta.

Mainos