Mainos
Elizabeth Banksin Cocaine Bear ilmestyy myöhemmin tässä kuussa, ja se sai hulvattoman Super Bowl -julisteen.

Vuoden 1985 vuosikurssilta tuleva juliste näyttää karhun tilastot ikään kuin se olisi jalkapalloilija. Vaikuttavaa on, että sillä on yli 20 tappoa ja se on kuluttanut 35 000 grammaa kokaiinia.

Mainos

Elokuvan synopsis lupailee seuraavaa:

Vuonna 1985 sattuneen tositapauksen innoittama tarina huumeita salakuljettaneen lentokoneen putoamisesta, kadonneesta kokaiinista ja mustakarhusta, joka pisteli kamat poskeensa. Sekopäisessä trillerissä poliisit, rikolliset, turistit ja teinit suuntaavat georgialaiseen metsään, jossa yli 200-kiloinen huippupeto on syönyt valtavat määrät kokaiinia ja riehuu kokkelipäissään kamaa ja verta janoten.

Cocaine Bearin pääosissa nähdään Keri Russell (The Americans), Emmy-voittaja Margo Martindale (The Americans), Emmy-voittaja Ray Liotta (The Many Saints of Newark), Alden Ehrenreich (Solo: A Star Wars Story), O’Shea Jackson Jr. (Straight Outta Compton), Jesse Tyler Ferguson (Moderni perhe), Kristofer Hivju (Game of Thrones), Kahyun Kim (American Gods), Christian Convery (Sweet Tooth), Brooklynn Prince (The Florida Project) ja uusi tulokas Scott Seiss.

Elokuvan on ohjannut Elizabeth Banks (Charlien enkelitPitch Perfect 2) Jimmy Wardenin (The Babysitter: Killer Queen) käsikirjoituksen pohjalta.

Elokuva saa Suomen ensi-iltansa 24. helmikuuta.

Mainos