Mainos
Mitä saadaan kun yhdistetään parikymmentä vuotta vanha Contra-pelisarja ja väärin ymmärretty nuoriso?

Contra: Rogue Corps -pelin tarinassa maailma on mennyt alieneiden hyökkäyksen myötä päin vittua. Sitten alienit saadaan hävitettyä, mutta sitten maasta nouseekin vääristynyt kaupunki, joka saa vierailijana sekaisin. Ainoastaan kovimmat aseita kantavat hurjapäät käyvät kylillä. Näihin lukeutuu mm Ihmisen aivoja päässän säilövä Panda. Mitä vit…

Mainos

Kiusallisella tavalla cool

Contra Rogue Corps on ylhäältä kuvattu 3D-räiskintä. Se on super överi, ja yrittää kiusallisella tavalla olla cool.

Oletan tuon ruudulla väsyneiden banaanikärpästen tavoin ryömivän pikselimössön olevan 3D:tä. Peli näyttää aivan helvetin rumalta Switchillä. Ohjaus on kankeaa. Viholliset tylsiä. Pomotaistelut väsyttäviä ja ylipitkiä. Kustomoitavaa olisi, mutta sitä varten tätä pökälettä pitäisi hinkata samoja kenttiä toistamiseen. Tuomittavaa.

Kannattaako ostaa?

Ei kiitos. Mieluummin oksennan pitkän lauantain jälkeen pyttyyn ripulipaskan jälkeen, kuin katson samaa televisioruudulta. Älä koske pitkällä tikullakaan. Hommaa mieluummin Contra Collection, joka on täynnä timanttisia ja sopivan haastavia Contra-pelejä.

Mainos
ARVOSTELUN YLEISNÄKYMÄ
Contra: Rogue Corps
3 %
Edellinen artikkeliThe Last of Us: Part 2 viivästyy – uusi julkaisuaika 29. toukokuuta
Seuraava artikkeliHulvaton klippi: Iso-Arska ja Linda Hamilton vastaavat nettikommentteihin
Taide – Media – Teknologia. Elokuva ja pelit, koska niissä yhdistyvät taide ja teknologia. Teatteri, koska on tehnyt sitä aina. Impro, koska ei tarvitse muistaa vuorosanoja. Musiikki, koska se on henkireikä. Kirjat, koska aina voi oppia jotain lisää. Liikaa siistejä juttuja, liian vähän aikaa ja uteliaisuus pitää aina nälkäisenä.