Mainos
Counter-Strike 2 julkistetaan ja sen beta-versio käynnistyy tiettävästi jo tässä kuussa, väittää eräs tunnettu esports-toimittaja.

Näin sanoo Richard Lewis, toimittaja, jolla on pitkä kokemus Counter-Strikeen liittyvistä jutuista, kuten vuonna 2015 tapahtuneesta ottelurikosskandaalista.

Nimettömänä pysyttelevien lähteiden kanssa puhuneen Lewisin mukaan ”uusi Counter-Strike-versio on tulossa, ja sitä on työstetty jo jonkin aikaa”.

Mainos

– Uusi versio julkaistaan lähes varmasti Counter-Strike 2 -työnimellä, ja beta-version alustava julkaisupäivä on maaliskuussa, ja 1. huhtikuuta on ulkona, Lewis väittää.

Lewsin lähteiden mukaan peli on ”lähes valmis” ja se on jo siirtynyt rajoitettuun testaukseen, joka tiettävästi tapahtui Valven päämajassa Seattlessa.

Lewisin väitteitä tukevat uudet NVIDIA-ajurit, jotka toivat tuen kahdelle uudelle, tuntemattomalle sovellukselle, csgos2.exe ja cs2.exe. Näiden kerrotaan liittyvän Counter-Strike 2:een, ja NVIDIA on ottanut ne käyttöön ennen betan käynnistämistä.

Peli tulee huhujen mukaan yllättäen toimimaan Source 2 -moottorilla.

Valve ei ole vielä kommentoinut projektia. Counter -Stike GO on edelleen Valven Steam-alustan suosituin peli, joka houkuttelee säännöllisesti yli 1,3 miljoonaa pelaajaa päivässä.

Kaikki edellä mainitut asiat ovat huhuja, kunnes Valve ne vahistaa. Siihen asti väitteisiin kannattaa suhtautua varauksella.

Mainos