Mainos
Counter-Strike: Global Offensive on ohittanut kaikkien aikojen samanaikaisen pelaajamääränsä Counter-Strike 2:n julkistamisen jälkeen.

Riippumattoman Steam-seurantapalvelun SteamDB:n mukaan pelin pelaajamäärä oli 1 507 212 maaliskuun 25. päivänä, mikä on noin 100 000 pelaajaa enemmän kuin sen aiempi ennätysmäärä.

Syy on siinä, että Counter-Strike 2 -betakoodeja jaetaan Counter-Strike -peliä pelaaville satunnaisesti. Valtaosa Counter-Striken pelaajista haluaa siis kuulua CS2:n betapelaajien joukkoon ja toivoo, että saisi koodista ilmoituksen peliä pelatessaan.

Mainos

Counter-Strike 2 saapuu ilmaisena päivityksenä Counter-Strike: Global Offensiveen, jonka avulla pelaajat voivat siirtää nykyisen pelin varastonsa.

– Counter-Strike 2 on Counter-Strike-pelisarjan historian suurin tekninen harppaus eteenpäin, joka takaa uusia ominaisuuksia ja päivityksiä vuosiksi eteenpäin, Valve kertoo.

Kaikki pelin uudet ominaisuudet paljastetaan, kun peli virallisesti julkaistaan tänä kesänä, mutta tie Counter-Strike 2:een alkaa tänään rajoitettuna testinä tietyille CS:GO-pelaajille.

– Tämän testausjakson aikana arvioimme osaominaisuuksia, jotta voimme ravistella mahdolliset ongelmat pois ennen maailmanlaajuista julkaisua, Valve tarkentaa.

Counter-Strike 2 Limited Test FAQ on saatavilla täällä.

Mainos