Crossfire: Sierra Squad tuo ensi vuonna Call of Duty -räiskintää PSVR2:lle

Mainos
Rogan: The Thief in the Castle -pelin jälkeen Smilegate palaa VR:ään julkaisemalla Crossfire: Sierra Squad -pelin. Se on uusi arcade-räiskintäpeli, joka on tulossa PSVR 2:lle vuonna 2023.

VR-spin-off Smilegaten suositusta litteän ruudun FPS:stä, Crossfire: Sierra Squad paljastettiin PSVR 2:n julkaisupäivän ja kymmenen muun pelin ohella.

PlayStation Blogissa Smilegate kuvailee Sierra Squadia ”nopeatempoiseksi, helposti opittavaksi FPS:ksi”, jossa komennetaan eliittijoukkoa, joka käy sotaa vastikään löydetyn bioaseen kanssa.

Mainos

Crossfire: Sierra Squad lupaa ”kiivasta puolisotilaallista toimintaa kilpailevien ryhmittymien Black List ja Global Risk välillä” 360° pelattavuudella, ja se tarjoaa sekä yksinpeliä että neljän pelaajan tiimiyhteistyötä. Odotettavissa on yli 60 kampanjatehtävää, lähes 40 erilaista asetta ja 17 erilaista vihollista.

Odotettavissa on myös useita lisätiloja, kuten arcade-tila, realismitila ja hardcore horde -vaihtoehto.

Crossfire: Sierra Squad on ensimmäinen VR-merkintä Smilegaten Crossfire-sarjassa, joka on kokenut tänä vuonna suuren elvytyksen.

Crossfire: Sierra Squad julkaistaan PSVR 2:lle kesällä 2023, joten se ei liity Horizon Call of the Mountainin, Cities: VR – Enhanced Editionin ja Swordsman VR:n kanssa PSVR 2:n julkaisutittelinä.

Mainos