Mainos
Amazon Games julkaisee seuraavan Tomb Raider -pelin.

Crystal Dynamicsin – jonka entinen emoyhtiö Square Enix hiljattain myi Embracer Groupille – kehittämä monialustanimike rakennetaan Amazonin rinnalla ”kehityksestä aina julkaisuun asti”, kerrotaan lehdistötiedotteessa.

Uusi tulokas tulee olemaan yksinpelattava, tarinavetoinen seikkailu, joka jatkaa Lara Croftin tarinaa edellisistä peleistä.

Mainos

”Se sisältää kaikki ne elementit, jotka ovat tehneet Tomb Raiderista yhden pelien arvostetuimmista sarjoista, ja antaa pelaajille mahdollisuuden ohjata itsevarmaa ja moniulotteista sankaria Lara Croftia ympäristössä, joka palkitsee tutkimisesta ja luovasta polun löytämisestä, jossa on mieltä askarruttavia pulmia ratkaistavana ja monenlaisia vihollisia kohdattavana ja voitettavana.”

Amazon Gamesin varapuheenjohtaja Christoph Hartmann sanoi lausunnossaan:

– Tomb Raider on yksi viihdehistorian rakastetuimmista IP:istä. Amazon Games on sitoutunut tuomaan pelaajille korkealaatuisia pelejä parhailta kehittäjiltä kaikilla alustoilla ja eri genreissä, ja meille on kunnia saada työskennellä tämän historiallisen kehittäjän ja sarjan kanssa.

– Crystal Dynamicsilla on Embracerin oston jälkeen poikkeuksellinen tilaisuus määritellä uudelleen, mitä Tomb Raiderin julkaisusuhde on, Crystal Dynamicsin studiopäällikkö Scot Amos lisäsi

– Etsimme muutosta, ja Amazon Gamesin kanssa löysimme tiimin, joka jakaa luovan näkemyksemme, tavoitteemme ja arvomme Lara Croftin universumin mahdollisuuksien koko kirjon osalta. Heillä on ainutlaatuiset mahdollisuudet kirjoittaa uudelleen, mitä julkaisu- ja kehitysyhteistyö on, ja olemme innokkaita kulkemaan tätä uutta polkua yhdessä, alkaen suurimman ja parhaan Tomb Raider -pelin rakentamisesta!

Pelin kehittäjä Crystal Dynamics ilmoitti, että seuraavan Tomb Raider -pelin kehitystyö on alkanut Unreal Engine 5:llä aiemmin tänä vuonna.

Mainos