Mainos
CD Projekt on julkaissut Cyberpunk 2077:n Phantom Liberty -laajennuksen myyntitiedot.

Pelin ensimmäistä ja ainoaa laajennusta on myyty kolme miljoonaa kappaletta ensimmäisen viikon aikana sen jälkeen, kun se julkaistiin PS5-, Xbox Series X/S- ja PC-versioille 26. syyskuuta, ja sen myynti on noussut 4,3 miljoonaan kappaleeseen kahden ensimmäisen kuukauden aikana.

– Olemme erittäin tyytyväisiä Phantom Libertyn julkaisuun, sanoo CD Projektin toimitusjohtaja Adam Kiciński.

Mainos

– Laajennuksen menestyksekäs julkaisu yhdessä päivityksen 2.0 kanssa, joka tuo mukanaan joukon lisäparannuksia, nostaa Night Cityn pelattavuuden uudelle tasolle – laadullisesti. Tämä on tärkeä saavutus, kun otetaan huomioon suunnitelmamme kehittää pelisarjaa edelleen.

Kiciński kertoi viime kuussa, että Cyberpunk 2077:ää on myyty yli 25 miljoonaa kappaletta joulukuussa 2020 tapahtuneen julkaisunsa jälkeen, mikä tarkoittaa, että se myy ”paljon nopeammin” kuin The Witcher 3 sen julkaisun jälkeen. Kyseinen peli on myynyt yli 50 miljoonaa kappaletta julkaisunsa jälkeen vuonna 2015. Rahallisesti Cyberpunk on siis tuottanut reilusti yli miljardi dollaria.

CD Projekt julkisti hiljattain Cyberpunk 2077 Ultimate Edition -paketin. Se sisältää peruspelin ja Phantom Libertyn, ja se julkaistaan digitaalisesti ja fyysisesti 5. joulukuuta Xbox Series X/S:lle, PS5:lle ja PC:lle.

Syyskuussa Cyberpunk 2077 -pelin johtaja Gabe Amatangelo kertoi, ettei studio suunnittele enää suuria päivityksiä peliin, koska se on siirtämässä huomionsa muihin projekteihin, kuten Cyberpunkin jatko-osaan, jonka kehitys on nyt alkamassa CD Projektin Pohjois-Amerikan studioilla.

Mainos