Mainos
Cyberpunk 2077 houkuttelee CD Projektin mukaan tällä hetkellä yli miljoona pelaajaa päivittäin.

”Tämän viikon jokaisena päivänä Night Cityssä on vieraillut miljoona pelaajaa, sekä uusia että palaavia. Halusimme käyttää tilaisuutta hyväksenne kiittääksemme teitä siitä, että olette kanssamme ja pelaatte peliä”, yhtiö twiittaa.

Mainos

Aiemmin tänään Cyberpunk 2077 saavutti Steamissa 86 130 samanaikaista pelaajaa, mikä on korkein lukema sitten tammikuun 2021, eli kuukauden pelin julkaisun jälkeen.

Viimeaikainen pelaajamäärän nousu on seurausta pelin 1.6-korjauksen julkaisusta, joka lisäsi useita uusia ominaisuuksia ja parannuksia – samaan aikaan, kun Steamissa peli on alennettu puoleen hintaan.

Cyberpunk 2077 -anime, Edgerunners, debytoi myös Netflixissä viime viikolla, ja se on saanut erittäin suotuisia arvosteluja kriitikoilta ja suurelta yleisöltä.

Cyberpunk 2077:ää kehuttiin yhdeksi viime konsolisukupolven suurimmista nimikkeistä, mutta asiat menivät sille julkaisussa pahasti pieleen, joten PS4-versio jouduttiin poistamaan PS Storesta.

Pelin parantamiseksi tehtyjen kuuden kuukauden korjausten jälkeen PS4-versio palasi Sonyn verkkokauppapaikalle kesäkuussa 2021, jolloin CD Projektin mukaan Cyberpunk 2077:n suorituskyky oli saavuttanut ”tyydyttävän” tason.

Mainos