Mainos
Cyberpunk 2077 -peli julkaistiin ja siinä on pieniä, osin ärsyttäviä, osin huvittavia bugeja enemmän kuin kourallinen. Mikään niistä ei riko pelikokemusta täysin, ja onkin enemmän pelaajasta kiinni, paljonko pikku nuhapumppuisuus vaikuttaa.

Yksi suuresti ärsyttävä bugi löytyy toistaiseksi PS4-versiosta, sillä pelissä oikea tatti lerputtaa, vaikka kuinka paljon käyttäisi keski-ikäisten miesten koodiston mukaisesti “sinisiä timantteja”.

Oikea analoginen sauva saattaa driftailla, eli valuskella itsekseen. Tämä siirtää pelaajan katsetta, ja vaikuttaa silrä että pelaajalla olisi hieman laiska silmä. Tähtääminenkin muuttuu astetta haastavammaksi.

Mainos

Kaikkia tämä bugi ei häiritse. Respawn.fi:ssa saatiin olla onnekkaita, että päästiin tämäkin hassuus kokemaan, lentävien NPC-hahmojen ja seinään jumiutuvine asemalleineen.

lmiöstä keskustellaan nyt verkossa aktiivisesti.

Redditissä neuvotaan säätämään pelin asetuksista dead zonet kohdilleen, mutta ainakaan Respawn.fi:n PS4-version arviokappaleessa dead zone -säädöt eivät toistaiseksi ole tuottaneet tulosta. Vika on pieni, mutta ärsyttävä. Toivotaan että CD Projekt RED laittaa tämänkin korjauslistaansa.

Mainos
Edellinen artikkeliViime vuosikymmenen kovin vampyyrisarja saamassa rebootin
Seuraava artikkeliThe Game Awards palkitsi vuoden 2020 parhaat pelit – tässä voittajat
Taide – Media – Teknologia. Elokuva ja pelit, koska niissä yhdistyvät taide ja teknologia. Teatteri, koska on tehnyt sitä aina. Impro, koska ei tarvitse muistaa vuorosanoja. Musiikki, koska se on henkireikä. Kirjat, koska aina voi oppia jotain lisää. Liikaa siistejä juttuja, liian vähän aikaa ja uteliaisuus pitää aina nälkäisenä.