Cyberpunk 2077 -pelin innoittajina toimivat mm. Deus Ex ja Vampire Bloodlines

Mainos
CD Project Red -pelitalon tehtäväohjaaja Mateusz Tomaszkiewicz vieraili espanjalaisen pelimedia, AreaJugonesin vieraana kertomassa enemmän odotetusta  Cyberpunk 2077 -pelistä.

– Peli on kehittynyt vuoden aikana valtavasti. Kyseessä on hyvinkin erilainen peli nyt, kuin mitä se oli viime kesänä E3-messuilla. Olemme edelleen pitäneet ensimmäisen persoonan kuvakulman, elämyksen maksimoimisen vuoksi, Tomaszkiewicz kertoo.

Mainos

Kaikkea on kiilloitettu vuoden aikana runsaasti. E3-demo esitteli pelistä vain pikkiriikkisen palasen. Kyseessä on valtava avoimen maailman roolipeli, valtavassa pelimaailmassa.

– Emme tietenkään ole vielä paljastaneet pelistä juuri mitään. Yllätyksiä on luvassa. Yllätämme myös välillä itsemme, mutta kokonaiskuva pelistä on nyt selkeämpi, Tomaszkiewicz jatkaa.

Tehtävistä vastaava Tomaszkiewicz kertoo pelin innoittajina olevan etenkin Vampire Bloodlines -peli sekä alkuperäinen Deus Ex -peli.

– Pidin kummastakin pelistä eritoten siksi, että tehtävät voi suorittaa monella tapaa, miten itse haluaa. Se on ideana myös Cyberpunk 2077:ssa.

Jäämme odottamaan, nähdäänkö Cyberpunk 2077 -pelistä lisää uutta aineistoa kesäkuussa järjestettävillä E3-messuilla.