Mainos
CD Projekt Red tarjoaa ilmaisen kokeilujakson Cyberpunk 2077 -pelistä PS5:lle ja Xbox Series X/S:lle 28. maaliskuuta klo 18.00 alkaen 1. huhtikuuta klo 9.59 asti.

Kokeilu sisältää viisi tuntia rajoittamatonta peliaikaa, ja se on saatavilla ilman lisämaksuja tai tilauksia. Kokeilun edistyminen siirtyy pääpeliin, jos pelaajat päättävät ostaa sen kokeilun jälkeen.

Jatko-osa tekeillä Jenkkilässä

CD Projekt Red on myös ilmoittanut veteraanikehittäjien palkkaamisesta työskentelemään Cyberpunk 2077:n jatko-osan parissa, joka tunnetaan koodinimellä Project Orion.

Mainos

Kehitystä johtaa yhtiön Pohjois-Amerikan haara, jolla on studioita Bostonissa ja Vancouverissa. Cyberpunk 2077:n ja sen Phantom Liberty -laajennuksen keskeiset tiimin jäsenet ovat siirtyneet Pohjois-Amerikkaan johtamaan jatko-osan kehitystä.

Projekti Orion oli lokakuussa “käsitteellisen suunnittelun” vaiheessa, ja yhtiö odottaa saavansa noin 80 henkilöä työskentelemään pelin parissa tämän vuoden loppuun mennessä. Yhtiö on parhaillaan palkkaamassa eri tehtäviin Pohjois-Amerikan studioihinsa.

CD Projektin toimitusjohtaja Michal Nowakowski mainitsi tammikuussa, että yhtiö harkitsee moninpelielementtien sisällyttämistä Cyberpunkin jatko-osaan.

Mainos