Mainos
CD Projekt on ilmoittanut aikovansa julkaista suuria pelejä tiheämmin tulevaisuudessa.

Yhtiön merkittävimmät julkaisut ovat tähän mennessä olleet The Witcher (2007), The Witcher 2: Assassins of Kings (2011), The Witcher 3: Wild Hunt (2015) ja Cyberpunk 2077 (2020). CD Projektin tavoitteena on keskittyä useampaan suureen peliin samanaikaisesti ja lisätä julkaisujen tiheyttä.

Yhtiön toimitusjohtaja Michał Nowakowski kertoi, että he ovat jo työskennelleet kahden projektin parissa samanaikaisesti ja että tällä hetkellä kehitteillä on useita projekteja.

Mainos

Cyberpunk 2 kehitetään Bostonissa ja Polaris Euroopassa. Lisäksi kehitteillä on Project Sirius ja The Witcher 1 -remake yhteistyössä Canis Majoris -studion kanssa.

Viime kuussa 407 kehittäjää työskenteli Polaris-projektissa, joka on uuden Witcher-trilogian ensimmäinen osa. CD Projekt aikoo julkaista kaikki kolme peliä kuuden vuoden aikana.

Cyberpunkin jatko-osan, koodinimeltään Orion, parissa työskentelee 56 henkilöä, Witcher-spinoff Project Sirius -projektissa 39 henkilöä, CD Projektin ensimmäisen alkuperäisen IP:n, koodinimeltään Hadar, parissa 20 henkilöä ja muissa projekteissa 13 henkilöä.

Mainos