Mainos
Dead by Daylight -universumiin sijoittuva yksinpeli esitellään tällä viikolla The Game Awards -gaalassa.

Projektista ilmoitettiin ensimmäisen kerran aiemmin tänä vuonna, ja se on brittiläisen Supermassive Games -studion (Until Dawn, The Dark Pictures Anthology, The Quarry) ja kanadalaisen Dead by Daylight -kehittäjän Behaviour Interactiven yhteistyöhanke.

Dead by Daylight -pelin virallinen X-tili kiusoitteli Game Awards -pelipaljastusta keskiviikkona julkaistussa viestissä.

Mainos

– Olemme kaikki kauhufaneja täällä Supermassivessa ja Dead by Daylightin suuria faneja. Nyt olemme innoissamme saadessamme tehdä yhteistyötä Behaviourin kanssa upouuden yhden pelaajan interaktiivisen tarinapelin parissa, joka sijoittuu Dead by Daylightin kauhistuttavaan omniversumiin, Supermassive Gamesin studion johtaja Steve Goss sanoi aiemmin tänä vuonna.

– Olemme työskennelleet kovasti sekoittaaksemme Supermassive-pelien jännitteen, toimijuuden ja haarautuvan tarinankerronnan Dead by Daylightin mytologiaan luodaksemme intensiivisen kerrontakokemuksen, joka on täynnä voimakkaita elämää tai kuolemaa koskevia valintoja. Pelimme sijoittuu Entityn valtakunnan ulkopuolelle, ja se sisältää tarinan uusista hahmoista, joita pelaajat voivat seurata ja kokea ennennäkemättömän kokemuksen sumun tuolla puolen, sanoi Supermassiven vastaava tuottaja Traci Tufte.

– Tämä on kauhufaneille aivan uusi tapa kokea Dead by Daylight, emmekä voisi olla enempää innoissamme voidessamme jakaa sen maailman kanssa, Goss lisäsi.

Kesällä ilmoitettiin, että Supermassive kehittää myös Little Nightmares 3:sta.

Mainos