Mainos
Vuosien viivästysten jälkeen kauan odotettu Dead Island 2 on vihdoin mennyt levyversioiden osalta painatukseen, eli pelimaailman termein ”mennyt kultaan”.

Sen lisäksi, että julkaisija Deep Silver on ilmoittanut pelin pääkehityksen valmistuneen, se on aikaistanut jatko-osan julkaisupäivää viikolla.

Peli ilmestyy nyt 21. huhtikuuta PS5:lle, PS4:lle, Xbox Series X/S:lle, Xbox Onelle ja PC:lle Epic Games Storen kautta. Näin se välttää yhteentörmäyksen Star Wars Jedi: Survivor -pelin kanssa, joka viivästyi hiljattain 28. huhtikuuta.

Mainos

Dead Island 2 sijoittuu Los Angelesiin ja sisältää kuusi pelattavaa hahmoa.

”Los Angeles on karanteenissa ja armeija on vetäytynyt”, lukee virallisessa tuotekuvauksessa. ”Vain sinä ja kourallinen muita, jotka sattuvat olemaan vastustuskykyisiä taudinaiheuttajaa vastaan, voit pitää kaupungin (ja ihmiskunnan) tulevaisuuden vaakalaudalla.

Pelin ennakkoon ostaneet pelaajat saavat käyttöönsä Memories of Banoi DLC-paketin, joka sisältää kaksi ainutlaatuista asetta, erikoisase-perkin ja taitokortin.

Mikä kesti?

Vuonna 2014 ensi kertaa julkistettu zombie-toimintaroolipeli on kärsinyt useista viivästyksistä ja kehittäjän vaihtumisesta.

Se oli alun perin työn alla Spec Ops: The Line -studio Yagerilla ennen kuin Sumo Digital otti kehitystehtävät hoitaakseen. Deep Silverin sisäinen Dambuster-studio otti sitten kehitystyön haltuunsa vuonna 2019.

Mainos