Dead Rising saa remasteroidun version Resident Evilin pelimoottorilla tehtynä

Mainos
Capcomin Dead Rising Deluxe Remaster julkaistaan digitaalisesti PlayStation 5:lle, Xbox Series X|S:lle ja PC:lle Steamissa 19. syyskuuta ja fyysinen versio julkaistaan marraskuussa. Hintalappu pelissä on noin 50 euroa.

Peli on uudelleenrakennettu modernille yleisölle, ja se sisältää parannettua grafiikkaa, elämänlaatua parantavia ominaisuuksia ja paljon muuta.

Dead Rising Deluxe Remaster käyttää Capcomin Re Engine -moottoria, joka on tuttu peleistä kuten Resident Evil 4, Dragon’s Dogma 2 ja Devil May Cry 5.

Mainos

Peli sijoittuu Willametten ostoskeskukseen, jossa pelaajat voivat tutkia erilaisia alueita, kuten erikoisliikkeitä, ruokapiiriä ja puistoa. Pelaajat astuvat valokuvaaja Frank Westin saappaisiin, joka yrittää selvittää totuuden 72 tunnin aikarajan puitteissa.

Peli sisältää myös laatuparannuksia, kuten mahdollisuuden liikkua tähtäimen ollessa päällä, automaattisen tallennuksen, täyden ääninäytön kaikille NPC-vuorovaikutuksille ja parannetut ohjaimet.

Dead Rising Deluxe Remaster lupaa säilyttää alkuperäisen pelin tunnelman, joka yhdistää B-luokan kauhuelokuvien huumoria vakavaan sävyyn.

Peli on suosittu Dead Rising -sarjan ensimmäinen osa, joka on myynyt yhteensä 16 miljoonaa kappaletta maaliskuuhun 2024 mennessä.

Mainos