Mainos
Dead Space -pelisarjan ystävät saavat nyt uuden tavan nauttia pelin klassikkoelämyksestä, sillä fanitekijät ovat julkaisseet PS1-tyylisen demake-version pelistä.

Dead Space on tunnettu kauhupeli, joka julkaistiin ensimmäisen kerran vuonna 2008 ja se sai täydellisen remake-version kotva sitten.

Videogames Chronicle -sivusto raportoi, että fanien tekemä PS1-tyylinen versio pelistä on nyt saatavilla. Demake-versio pelistä on kuin paluu menneisyyteen, sillä se on suunniteltu samanlaiseksi kuin PS1-pelit aikanaan. Pelin kehittäjät ovat käyttäneet alkuperäisen pelin grafiikkaa, ääniä ja musiikkia, mutta ovat mukauttaneet pelattavuutta vastaamaan PS1-konsolille ominaista tyyliä.

Mainos

– Olemme halunneet tehdä tämän version Dead Spacesta jo pitkään. Dead Space on yksi suosikkipeleistämme, joten oli hienoa päästä tekemään versio, joka muistuttaa vanhan ajan PS1-pelejä, sanoi yksi demaken tekijöistä.

Vaikka fanitekijöiden tekemä versio pelistä on vain demoversio, se on saanut paljon huomiota ja kiitosta ympäri maailman. Monet pelaajat ovat innoissaan siitä, että he voivat lähestyä kauhuklassikkoa askeettisemmassa ja retrohtavassa PS1-muodossa.

Mainos