Mainos
Deadpool 3 on nyt kuvattu ja se siirtyy jälkituotantovaiheeseen, eli leikkaukseen ja erikoistehosteosuuteen.

”Nykyään puku peittää veren. Myös hien… Mutta tänään, kun Deadpoolin kuvaukset päättyivät, se on enimmäkseen kyyneliä”, kertoi tähti, tuottaja ja yhteiskäsikirjoittaja Ryan Reynolds Instagramissa keskiviikkona. Hän kiitti näyttelijätoveriaan Hugh Jackmania ja ohjaaja Shawn Levyä.

”Sain tehdä elokuvan läheisimpien ystävieni kanssa, eikä sellaista tapahdu kovin usein.”

Mainos

Jackman jakoi oman viestinsä sanoen: ”Mikä matka!!! Olen nauttinut joka hetkestä tämän elokuvan tekemisessä. No, en ehkä harjoittelusta ja ruokavaliosta, mutta muista 93,2 prosentista. Parhaalle näyttelijä- ja työryhmälle, kiitos! Te olette kaikki huippuja.”

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Ryan Reynolds (@vancityreynolds) jakama julkaisu

SAG-AFTRA-lakko pysäytti elokuvan heinäkuun puolivälissä, mutta tuotanto jatkui kesän lopussa.

Deadpool 3 on huomionarvoinen useista syistä. Se on Marvel Studiosin ensimmäinen R-luokituksella varustettu elokuva ja myös studion ensimmäinen elokuva, jossa päähenkilönä on aiemmin 20th Century Foxin tuottama franchisen tähti.

Deadpool, X-Men, Fantastic Four ja muut aiemmin Foxilla olleet hahmot siirtyivät Marvel Studiosin valvontaan, kun Disney osti Foxin vuonna 2019.

Deadpool 3:ssa Marvel Studios työskentelee myös ensimmäistä kertaa Jackmanin kanssa. Näyttelijä nousi tähteyteen 23 vuotta sitten alkuperäisen X-Menin ansiosta ja näytti luopuneen roolistaan vuoden 2017 Logan-elokuvan jälkeen, mutta päätti sittenkin palata kynsien pariin.

The Crownin Emma Corin ja Successionin Matthew Macfadyen näyttelevät myös elokuvassa.

Deadpool on Foxin kruununjalokivi, ja ensimmäinen Deadpool on kaikkien aikojen tuottoisin X-Men-elokuva, vaikka se oli budjetiltaan vaatimattomampi kuin useimmat sarjan elokuvat.

Mainos