Mainos
Ryan Reynoldsin suosittu Deadpool palaa valkokankaalle kolmanteen elokuvaan, tällä kertaa Hugh Jackmanin Wolverinen rinnalla.

X-Men Origins: Wolverine -elokuvan epäonnistumisesta lähtien, jossa Deadpoolilta vietiin kyky puhua, näyttelijät ovat vitsailleet tekevänsä vielä yhden Marvel-elokuvan yhdessä.

Deadpool 3:ssa nämä kaksi hahmoa esitetään tarkemmin, ja siitä tulee fanien toivoma K-16-ikärajalla varustettu seikkailu.

Mainos

Viikonloppuna Colliderille puhunut Deadpool 3:n ohjaaja Shawn Levy kiusoitteli, että uusi elokuva tulee olemaan ”R-luokiteltu verilöyly”. Hän sanoi myös, että se olisi jonkinlainen ”kahden miehen elokuva”, jossa molemmat hahmot pääsevät parrasvaloihin.

– Kaksi suurta elokuvatähteä on yhdessä elokuvassa näyttelemässä ikonisimpia roolejaan – se on ohjaajan taivas. Tarina, sävy ja elokuva itsessään nojaavat siihen lahjaan, että Deadpool ja Wolverine näyttelevät yhdessä elokuvassa ensimmäistä kertaa, Levy selitti.

Mukana tulevassa blockbusterissa on myös Wolverinen rakastettu kelta-sininen puku, jonka fanit ovat pyytäneet nähdä valkokankaalla jo yli 20 vuoden ajan.

– Kuten koko muu maailma, olen odottanut vuosikymmeniä nähdäkseni Wolverinen koko elokuvassa Deadpoolin kanssa, enkä tiedä, onko tämä viimeinen tilaisuutemme nähdä Wolverine valkokankaalla, joten aioin piru vie varmistaa, että saamme vanhan keltaisen ja sinisen vain kerran, ja että teemme sen oikein, Levy kertoi EW:lle tällä viikolla.

Mainos