Mainos
Ryan Reynolds ja Marvel Studios ovat työskennelleet käsi kädessä tulevan kolmannen Deadpool-elokuvan tuotannossa, ja sen kuvauksista vastaa myös Reynoldsin oma Maximum Effort -tuotantoyhtiö.

Reynolds paljasti, että Hugh Jackman palaa Deadpool 3:ssa Wolverinen rooliin hänen tehtyään jäähyväisensä Logan-elokuvassa. Kyseessä saattaa olla erilainen versio hahmosta.

Mainos

Deadpool 3:sta ei tiedetä vielä paljon, mutta aiemmin paljastettiin, että Emma Corrin (The Crown) esittää elokuvassa pahista. Vielä on epäselvää, mitä hahmoa näyttelijä esittää.

Saimme hiljattain ensimmäisen kerran nähdä Jackmanin sarjakuvamaiseen Wolverine-asuunsa pukeutuneena, ja se synnytti joukon fanitaidetta, kuten alla olevan.

Instagramissa taiteilija, joka käyttää nimimerkkiä @Spdrmnkyxxiii, loi uuden taideteoksen, jossa sekä Jackmanin Wolverine että Reynoldsin Deadpool ovat X-Men-merkkisellä moottoripyörällä lentämässä ilmassa.

Fanitaiteessa Jackmanin Wolverine on pukeutunut juuri paljastuneeseen asuunsa ja polttaa sikaria, kun taas Deadpool ampuu jotain tai jotakuta:

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön (@spdrmnkyxxiii) jakama julkaisu

Deadpool 3 -elokuvan odotetaan saapuvan ensi-iltaan toukokuussa 2024.

Mainos