Mainos
Ryan Reynolds ja Hugh Jackman palaavat Deadpoolin ja Wolverinen rooleihin uudessa Marvel-elokuvassa, joka sisältää monia yllätyksiä ja kameoita. Elokuva on nimeltään Deadpool & Wolverine, ja se seuraa päähenkilöiden seikkailuja moniversumissa, jossa he kohtaavat eri versioita X-Men-hahmoista.

Elokuvan ensimmäinen teaser julkaistiin Super Bowl LVIII:n aikana aiemmin tänä vuonna. Siinä nähtiin myös Aaron Stanfordin Pyron paluu.

Mainos

Elokuvan mahdollisista hahmoista on liikkunut paljon huhuja, ja kaikki Sabretoothista Elektraan on mainittu potentiaalisina palaajina. Nyt Deadpool-tähti Karan Soni sanoo, että fanit voivat odottaa vielä enemmän yllätyksiä, kun elokuva tulee teattereihin.

– Kun teimme toista osaa, Ryan juonitteli jo silloin. Muistan hänen vuodattaneen eräänä päivänä lounaalla, että hän oli aloittanut keskustelun Hugh’n kanssa. Muistan sanoneeni: ’Ihmiset tulevat sekoamaan!’ Sitten studio myytiin Disneylle ja tapahtui paljon muuta. Mutta Ryan tietysti jatkoi, koska se oli unelmavalinta.”

Vaikka Soni pysyi vaiti, hän sanoi, että ”monet” ihmiset matkasivat ”lammen yli” kuvaamaan cameoja projektia varten.

– Tämä uusi MCU-versio on erittäin salamyhkäinen. On paljon yllätyksiä. Sanotaan vain, että monet ihmiset matkustivat Lontooseen, hän lisäsi.

Marvel Studios ei ole vielä paljastanut, tuleeko elokuvassa esiintymään muita yllätysvieraita, mutta on kohtuullista olettaa, että yksi tai kaksi paljastusta tulee lähempänä elokuvan julkaisua, sillä studiolla on tapana antaa muutaman asian lipsahtaa viimeisinä markkinointipäivinä.

Elokuvan ohjaa Shawn Levy ja sen käsikirjoittivat hän, Reynolds, Zeb Wells, Rhett Reese ja Paul Wernick.

Deadpool & Wolverine saa Suomen ensi-iltansa 24. heinäkuuta.

Mainos