Death Stranding 2 julkistettiin – katso traileri

Mainos
Kojima Productions paljasti ensimmäisen trailerin seuraavasta pelistään, Death Stranding 2:sta.

Hideo Kojima paljasti 2022 The Game Awards -tapahtumassa peliprojektin, josta hän on kiusoitellut viime kuukausien ajan. Ja kyllä: kyseessä on Death Stranding 2.

Yllä oleva traileri oli yksi, ellei peräti The Game Awardsin pisin, ja Kojimalle tyypilliseen tapaan se on täynnä epäselviä kohtauksia, joiden merkityksiä kuolevaiset saavat analysoida vielä viikkojen ajan.

Mainos

Viime kuukausina olemme saaneet tätä paljastusta edeltäviä vihjailuja, joissa esiteltiin useita Death Stranding 2:ssa esiintyviä näyttelijöitä, kuten Elle Fanning.

Death Stranding 2:n trailerissa emme nähneet paljoa näistä uusista näyttelijöistä, mutta näimme uuden kitaraa soittavan naamioituneen miehen, jota mahdollisesti esittää kuuluisa videopelien ääninäyttelijä Troy Baker.

Jatko-osaan vahvistettiin palaavan Sam Porter Bridges ja Fragile, joita esittävät Norman Reedus ja Lea Seydoux.

Vaikka suuri osa trailerista keskittyykin Fragileen, yksi Fragilen ja Samin välillä loppupuolella käyty keskustelu viittaa siihen, että pääsemme jälleen kerran itse Sam Porter Bridgesin saappaisiin: ”Sinun on aika lähteä tien päälle ja aloittaa uusi matka.”

Death Stranding 2:n trailerin jälkeen Hideo Kojima kertoi, että hän oli itse asiassa kirjoittanut jatko-osan tarinan ennen Covid-19-pandemiaa… ja kirjoitti sen sitten uudelleen, kun pandemia iski.

– En halunnut ennustaa enää yhtään tulevaisuutta, joten kirjoitin sen uudelleen, hän vitsaili tulkin välityksellä.

Kojima mainitsi myös, että hänellä on Death Stranding 2:n ohella työn alla toinenkin projekti, joka on ilmeisesti kokeellisempi kuin jo ennestään yksi viime vuosikymmenen ainutlaatuisimmista avoimen maailman peleistä.

Mainos