Devil May Cry 5 saa myös PS5- ja XBS-versiot

Mainos
Capcomin julkaisema Devil May Cry -pelisarja saapuu myös uuden sukupolven pelikonsoleille. Samalla pelaajien odottama Vergil saapuu pelattavaksi pelaajien toiveiden mukaisesti.

Devil May Cry 5 Special Edition tuo pelaajien kehuman ja kriitikoiden ylistämän pelin entistä ehompana versiona ja lisäsisällöllä täydennettynä uudelle konsolisukupolvelle. Peli hyödyntää muun muassa uudelle sukupolvelle ominaista säteenseurantateknologiaa ja kohennettua 3D-äänitekniikkaa. Näiden ansiosta peli näyttää ja kuulostaa entistä upeammalta kaikilla osa-alueilla.

Mainos

Samalla pelin erikoisversio saa odotetut Turbo- ja Legendary Dark Knight -pelitilat sekä Deluxe Edition- ja EX Color Pack -lisäsisällöt. Näillä täydennetty Devil May Cry 5 Special Edition onkin pelijulkaisun kokonaisvaltaisin ja monipuolisin versio, jota fanien rakastama Vergil-hahmo täydentää upeasti.

Yli 22 miljoonaa peliä myynyt Devil May Cry -pelisarja on yksi japanilaisten toimintapelien suosituimmista ja pidetyistä pelisarjoista. Capcomin omaa RE Engine -pelimoottoria käyttävä peli tarjoaa täyslaidallisen värikylläistä peligrafiikan ilotulitusta, upeasti animoitua pelitoimintaa ja vauhdikkaita taisteluelämyksiä.

Uudella konsolisukupolvella pelaajat pääsevät nauttimaan jopa 120 ruudun päivitysnopeudesta ultrateräväpiirtoisella 4k-tarkkuudella. Graafisen sulavuuden lisäksi pelivalaistus ja erilaiset heijastukset ovat aivan uudella tasolla entistä paremman tekniikan ansiosta.

Mainos
Edellinen artikkeliResident Evil Village kiusoittelee uudella trailerillaan
Seuraava artikkeli8K-pelaaminen on täällä – Jimm’s PC-Store julkisti ensimmäiset esikasatut RTX 30 -pelitietokoneet