Mainos
Ensimmäinen aalto Diablo 4:n suljetun pelin beta-kutsuja on tiettävästi alettu jakamaan.

Reseteran ja Redditin Diablo-pelaajat alkoivat tiistaina saada kutsuja pelin uusimpaan testausvaiheeseen.

Kutsutut käyttäjät pääsevät maistelemaan erilaista sisältöä, joka on saatavilla sen jälkeen, kun pelaajat ovat saaneet pelin kampanjan päätökseen, eli loppupeliin.

Mainos

Siihen kuuluvat Nightmare Dungeons, Whispers of the Dead, Fields of Hatred, Paragon Boards ja pelin uusin ominaisuus, Helltide.

– Olemme päättäneet keskittyä Closed Betassa Diablo IV:n loppupelitarjontaan muutamasta syystä. Lilithin koko tarina paluusta Sanctuaryyn ei ole sellainen asia, jota haluaisimme spoilata ennen julkaisua – pelaajat tulevat kokemaan kampanjan jälkeisen Sanctuaryn Closed End Game Betan aikana, Blizzard sanoi viime viikolla

– Loppupeli on myös monille heidän suosikkipiirteensä Diablossa – haluamme varmistaa, että se tuntuu tyydyttävältä, eikä siitä puutu haastavaa vaihtelua, jota voi kokea monien, monien demoninmurhaajien pelisessioiden aikana, yhtiösta kerrotaan.

Suljettu loppupelin beta on pelattavissa PC:llä ja Xbox Series X/S, Xbox One, PS5 ja PS4 -konsoleilla, ja ristiinpelaamista ja ristiin etenemistä tuetaan kaikilla alustoilla.

Blizzard on kertonut, että suuri mutta rajallinen määrä betakutsuja jaetaan pelaajille, jotka ovat viime aikoina viettäneet huomattavan paljon aikaa Diablo 2: Resurrectedin, Diablo 3:n ja Diablo Immortalin loppupelikokemusten pelaamiseen.

Diablo 4:n on tarkoitus ilmestyä vuonna 2023, ja julkiset testivaiheet käynnistyvät ensi vuoden alussa.

Yli 40 minuuttia Diablo 4 -materiaalia vuodettiin verkossa aiemmin tässä kuussa.

Mainos