Diablo 4 -pelaajat, jotka suoriutuvat ”hardcore”-haasteesta, saavat nimensä patsaaseen

Mainos
Blizzard on julkistanut Diablo 4 -haasteen, jossa jopa 1000 pelaajaa saa nimensä lisättyä patsaaseen.

Diablon virallisella Twitter-tilillä julkaistussa twiitissä kerrottiin ”Diablo 4 Hardcore Victories” -kilpailusta, jossa pelaajat haastetaan ottamaan vastaan pelin Hardcore-tila.

Tässä tilassa pelaajien kuollessa heidän hahmonsa poistetaan välittömästi, mikä tarkoittaa, että heidän on aloitettava alusta tasolta 1.

Mainos

Blizzardin mukaan ensimmäiset 1000 pelaajaa, jotka saavuttavat Hardcore-tilassa tason 100, voivat saada nimensä pelin antagonisti Lilithin patsaaseen.

Kilpailun ehtojen mukaan kaikkien tason 100 saavuttavien pelaajien on twiitattava @Diablo-tilille käyttäen hashtagia #Diablo4Hardcore.

Heidän on myös liitettävä mukaan täydellinen Battle.netin BattleTag-tunnisteensa sekä valokuva- tai videotodiste siitä, että he ovat saavuttaneet tason 100 ja ansainneet Tempered Champion -tittelin pelissä.

Blizzard huomauttaa myös, että patsas ei välttämättä sisällä 1000 nimeä, kun kaikki on sanottu ja tehty.

Kilpailu päättyy joko silloin, kun 1000 pelaajaa on onnistuneesti toimittanut todisteen, tai syyskuun 1. päivän loppuun mennessä, riippuen siitä, kumpi tapahtuu ensin.

Näin ollen, jos haasteeseen 1. syyskuuta mennessä onnistuvien pelaajien määrä on pienempi kuin 1000, patsas saa oletettavasti vain tämän verran nimiä.

Vielä ei ole tehty selväksi, minkä muotoinen patsas tulee olemaan, kuinka suuri se on tai missä se sijaitsee.

Diablo 4 julkaistaan 6. kesäkuuta PC:lle, Xbox Series X/S:lle, Xbox Onelle, PS5:lle ja PS4:lle, ja kaikilla alustoilla on ristiinpelattavuus ja ristiin eteneminen.

Deluxe- ja Ultimate Editionit ostaneet pelaajat pääsevät kuitenkin pelaamaan sitä 2. kesäkuuta alkaen.

Mainos