Mainos
Diablo 4 ilmestyy tiettävästi huhtikuussa 2023, ja ennakkotilaukset peliin avataan uuden tiedon mukaan joulukuussa.

Window’s Central väittää, että pelin on määrä ilmestyä huhtikuussa 2023 ja että ennakkotilaukset peliin, joka antaa pelaajille pääsyn betatestiin mahdollisesti helmikuussa, avautuvat joulukuussa The Game Awardsin aikana.

Uutisoimme aiemmin tänä vuonna, että Activisionin sisäinen asiakirja, joka paljasti oikein Call of Duty Modern Warfare 2:n ja Warzone 2.0:n julkaisupäivät, mainitsi The Game Awardsin Activision Blizzardin pelin myynninedistämisen alkamisajankohdaksi. The Game Awards 2022 järjestetään 8. joulukuuta.

Mainos

Diablo 4:stä on ollut useita yksityisiä beta-versioita, joista suurin osa on ollut vain ystäville ja perheelle. Se ei kuitenkaan ole estänyt suurten beta-osuuksien suoratoistoa verkossa.

Kun pelistä on julkaistu lisää tietoa, pelin johtaja ja apulaisjohtaja ovat jatkuvasti korostaneet, että pelaajat eivät voi käyttää oikeaa rahaa hahmojensa kykyjen parantamiseen.

Pelaajat aloittavat joka kausi uudella hahmolla, mikä siirtää Diablo-franchisea kohti live-palvelumallia. On selvää, että jonkinlaisia mikrotransaktioita tulee edelleen olemaan, mutta niitä ei sidota pelaajan etenemiseen Diablo Immortalin myrkyllisen reaktion jälkeen.

Diablo Immortal julkaistiin 2. kesäkuuta iOS:lle ja Androidille sekä avoimena beta-versiona PC:lle, mutta se sai nopeasti kielteisen vastaanoton, koska se keskittyi voimakkaasti mikrotransaktioihin.

Kesäkuussa Diablo Immortal sai kyseenalaisen kunnian saada Metacriticin historian alhaisimman käyttäjäarvosanan.

Tähän liittyi pelin avausviikonloppuna julkaistu raportti, jossa laskettiin, että hahmon täydellinen päivittäminen pelissä voi maksaa pelaajille jopa 110 000 dollaria.

Mainos