DICE paljasti Battlefield 2042:n 3. kauden, joka käynnistyy ensi viikolla

Mainos
DICE on julkistanut Battlefield 2042 3. kauden ja vahvistanut julkaisupäivän 22. marraskuuta.

Escalation-nimellä kulkeva peli tuo mukanaan uuden kartan, Specialist Rasheed Zainin, uusia aseita, uuden tankin ja uudistetun luokkapohjaisen järjestelmän.

Battlefield 2042 Season 3: Escalation -pelitraileri on katsottavissa yläpuolelta.

Mainos

Mitä kausi tuo mukanaan?

Pelin kolmannen kauden live-sisältö sisältää uuden kartan nimeltä Spearhead, joka sijoittuu Ruotsin kesyttömään erämaahan ja jossa on kaksi puoliautomaattista huipputeknologisten aseiden tuotantolaitosta.

Egyptiläissyntyinen erikoisasiantuntija ja turvallisuusasiantuntija Zain käyttää XM370A-lentokivääriä ja pystyy lataamaan terveytensä uudelleen vihollisen tappamisen jälkeen.

Heittoveitset liittyvät Battlefield 2042:n arsenaaliin kolmannella kaudella kolmen uuden aseen ohella: Rorsch Mk-4 -raidekivääri, kaksipiippuinen puoliautomaattinen NVK-S22-älyhaulikko ja pitkäpiippuinen NVK-P125 Bullpup -pistooli.

Uudessa EMKV90-TOR-panssarivaunussa on kaksi toimintatilaa. Liikkuvuustila korostaa nopeutta, kun taas piiritystila hidastaa ajoneuvoa, mutta antaa sille mahdollisuuden tehdä paljon suurempaa vahinkoa. Se pystyy myös havaitsemaan saapuvien hyökkäysten lähteen tietyllä etäisyydellä.

Escalationissa on uusia tehtäviä, jotka otettiin käyttöön, kun Season 2: Master of Arms julkaistiin elokuussa. Niitä suorittamalla pääsee käsiksi Vault Weapons -aseisiin, jotka ovat aiemmin vain Battlefield Portalissa saatavilla olleita aseita, joita voi käyttää All-Out Warfare -ohjelmassa, kun ne on avattu. Season 3:n aseisiin kuuluvat muun muassa XM8 ja A-91.

Korjaa vihapuhetta aiheuttaneet ongelmat

Vastauksena Battlefield 2042:n ” polarisoiville” Specialisteille DICE ottaa käyttöön luokkapohjaisen järjestelmän ja joukon tasapainomuutoksia pelin 3.2-päivityksessä vuoden 2023 alussa.

Season 3 ja Season 4 tarjoavat myös edelleen päivitettyjä versioita pelin nykyisistä julkaisukartoista. Kaleidoskoopin, Renewalin ja Orbitalin aiemmin julkaistujen uudistettujen versioiden jälkeen kauden 3 aikana saapuvat uudet versiot Manifestista ja Breakawaysta.

Mainos