Dieselinkatkuinen Spintires saa jatkoa – SnowRunner sai julkaisupäivänsä

Mainos
Vaikeakulkuisia maastoja, raskasta ajokalustoa ja kuvankauniita maisemia tarjoava SnowRunner-ajo- ja pulmapeli julkaistaan 28. huhtikuuta sekä PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille että pc-tietokoneille.

Pelin ennakkotilaajille on luvassa lisäsisältönä ainutlaatuinen Navistar 5000-MV -rekkaveturi.

Uusitun grafiikkamoottorin ja entisestään ehostetun fysiikanmallinnuksen ansiosta SnowRunner tuntuu kehittäjän mukaan aiempaa hurjemmalta.

Mainos

Mukana on 40 erilaista ajoneuvoa suuritehoisten kulkuneuvojen valmistajilta, kuten Western Star, Ford, Chevrolet ja Freightliner.

Nimensä mukaisesti SnowRunner tuo mukanaan hankalia sääolosuhteita, kuten lunta, jäätä ja liukkaita kelejä, mutta myös entuudestaan tuttuja haasteita mudasta virtaaviin vesiin. Näistä selviytymiseen tarvitaan myös erilaisia apuvälineitä ja varusteita, kuten pyörien lumiketjuja, tehokkaita valonheittimiä, erikoisvalmisteisia iskunvaimentimia ja muita ajokkien parannuksia.

Vaikka pelin ytimessä on raskaan ja vaikeasti ohjattavan ajokaluston kuljettaminen vaikeassa maastossa, pelin pulmalliset piirteet erottavat sen tyypillisen ajopelin perin harmittomasta ajelusta. Huonokuntoiset tiet, jäyhästi kulkevat rekat ja muut ajoneuvot sekä mukana kulkeva lasti ovat yhdistelmänä kutkuttava haaste, jonka voittaminen on palkitseva kokemus.

Yksinpelin lisäksi SnowRunner sisältää myös jopa neljän pelaajan yhteistyömuotoisen pelitilan.