Mainos

Viikonloppuna 4.-6. marraskuuta Helsingin Messukeskuksessa järjestetyillä DigiExpo, GameXpo, Skiexpo, BoardExpo ja Lätkä & Säbä -messuilla vieraili yhteensä yli 40000 kävijää. Heitä kiinnostivat näyttelyosastojen ja runsaan tuotetarjonnan lisäksi DigiExpon Tulevaisuus on täällä -alue ja ensimmäistä kertaa järjestetty pelitapahtuma GameXpo peliturnauksineen.

Tulevaisuus on täällä -alue oli DigiExpon vetonaula. Siellä esiteltiin uusia teknologioita, jotka ovat tulossa tuotantoon tai kauppoihin lähitulevaisuudessa. Esillä oli esimerkiksi Suomen suurin 3D-tulostin ja muita uutuuksia älyvaatteista VR-laseihin. Myös ajoneuvojen osalta sai yleisö tutustua Tesla-sähköautoon, aurinkosähköllä kulkevaan Solarboat-kilpaveneeseen ja sotilaskäyttöön tarkoitettuun Protolabin miehistönkuljetusvaunuun.

– GameXpo onnistui uutena pelitapahtumana houkuttelemaan uusia kävijäryhmiä viikonlopun messuille ja se osui loistavasti ajan hermoon. Pelaamisesta on tullut arkisempaa ja se kiinnostaa hyvin eri-ikäisiä messuvieraita, toteaa myyntiryhmäpäällikkö Niko Kantola Messukeskuksesta.

Mainos

ASUS ROG GameXpo 2016 Counter-Strike Global Offensive -turnauksen voitto meni sunnuntai-iltapäivänä ENCORE-joukkueelle, jossa pelasivat Mikko ”xartE” Välimaa, Taneli ”diSTURBED” Veikkola, Timo ”REFLEX” Rintala, Jesse ”KHRN” Grandell ja Toni ”stovve” Liukkonen.

DigiExpon ja GameXpo järjestään seuraavan kerran Messukeskuksessa 3.-5.11.2017.

Mainos