Mainos
Disneyn oma massiivinen suoratoistopalvelu, Disney+ aloittaa Suomessa 15. syyskuuta.

Samaan aikaan Disney+ aloittaa Portugalissa, Norjassa, Tanskassa, Ruotsissa, Suomessa, Islannissa, Belgiassa ja Luxemburgissa.

Suomessa palvelun hinnaksi tulee 6,99 € kuukaudessa ja 69,99 € vuodessa.

Mainos

Disney+ tarjoaa sisältöä yrityksen viihdebrändeiltä, mukaan lukien Disney, Pixar, Marvel, Star Wars ja National Geographic. Lisäksi suoratoistopalvelu tarjoaa yksinoikeudella Disney+ Originals –tuotantoja, kuten pitkiä elokuvia, sarjoja, dokumentteja ja lyhytelokuvia, jotka on tehty vain Disney+ -palvelua varten.

Lanseerauksen yhteydessä tilaajat pääsevät katsomaan kriitikoiden ylistämää sarjaa The Mandalorian, jonka on tuottanut ja käsikirjoittanut Jon Favreau.

Lisäksi luvassa on mm. High School Musical: The Musical: The Series, joka on uudenlainen moderni versio suosikkielokuvasarjasta ja täynnä metatason viittauksia. Sarjassa on raikas dokumenttia muistuttava tyyli sekä soundtrack, jolla on yhdeksän uutta laulua samalla kun se uudistaa fanien vanhoja suosikkikappaleita elokuvista.

Tarjolla on myös The World According To Jeff Goldblum, joka tutkii tuttuja esineitä ja asioita aivan uudessa valossa, Togo, joka on live-action elokuva kahdesta vuoden 1925 historiallisen seerumiajon hahmosta: norjalaisesta koiravaljakko-ohjastajasta Leonhard Seppalasta ja hänen 12-vuotiaasta rekikoirastaan Togosta.

Muita heti katsottavana olevia alkuperäissarjoja ovat mm. Encore!, jonka on tuottanut Kristen Bell, Diary of A Future President, jonka on luonut ja tuottanut Ilana Peña (Crazy Ex-Girlfriend) ja tuottanut Gina Rodriguez (Jane the Virgin) sekä The Imagineering Story, joka tuo esiin monenkirjavan luovien ihmisten joukon, joka saa Disneyn huvipuistot heräämään henkiin – sekä lukuisia muita jännittäviä uutuussarjoja.

Tilaajat voivat käyttää Disney+ -palvelua lähes kaikilla mobiili- ja tv-laitteilla, mukaan lukien pelikonsolit ja älytelevisiot.

Käyttäjille on luvassa korkealuokkainen ja mainokseton katselukokemus yhtäaikaisesti jopa neljältä eri laitteelta, rajaton määrä latauksia jopa kymmenelle eri laitteelle, personoituja suosituksia sekä mahdollisuus luoda jopa seitsemän erillistä käyttäjäprofiilia. Vanhemmat voivat luoda lapsilleen omat käyttäjäprofiilit, joissa on helppokäyttöinen lapsiystävällinen käyttöliittymä, jolla pääsee katsomaan ikään sopivaa sisältöä.

Palvelu ei tule vielä saataville Ahvenanmaalla 15. syyskuuta. Lisätietoja palvelusta tai rekisteröityäksesi palveluun vieraile osoitteessa Disneyplus.com

Mainos
Edellinen artikkeliTakavuosien taisteluhitti on nyt saatavilla ilmaiseksi PC:lle ja konsoleille
Seuraava artikkeliArnold Schwarzenegger kertoo ikonisimmista elokuvahahmoistaan