Marvel Studios Thor: Ragnarok..L to R: Thor (Chris Hemsworth) and Hulk (Mark Ruffalo)..Photo: Film Frame..©Marvel Studios 2017
Mainos

Uusin Thor-seikkailu, Ragnarök sai eilen uutta kuvamateriaalia Aasian markkinoille tarkoitetun trailerin muodossa. Nyt seuraa jatkoa, sillä Disney on julkaissut elokuvasta melkein 90 uutta kuvaa.

Näet kuvat Coming Soon -verkkosivulta.

Elokuva saa ensi-iltansa 3. marraskuuta ja sen synopsis kuuluu seuraavasti:

Mainos

Marvel Studiosin elokuvassa Thor: Ragnarök Thor on vankina universumin toisella puolella ilman vasaraansa, mutta hänen pitää päästä kiireesti takaisin Asgardiin estämään Ragnarök—hänen kotimaailmansa tuho ja asgardilaisen sivilisaation loppu—jonka mahtava, uusi uhkaaja Hela aikoo toteuttaa. Sitä ennen hänen tulee kuitenkin selviytyä hengenvaarallisesta gladiaattoritaistelusta, jossa hänen on kohdattava entinen liittolaisensa ja Avenger-toverinsa – Hulk!

Elokuvan on ohjannut Taika Waititi, ja sen pääosiin palaavat Chris Hemsworth, joka on Thor, sekä Tom Hiddleston, joka on Loki. Näyttelijäkaartissa heille tekevät seuraa Cate Blanchett, Idris Elba, Jeff Goldblum, Tessa Thompson ja Karl Urban sekä Mark Ruffalo ja Anthony Hopkins.

Mainos
Edellinen artikkeliPlayStation 4:n 5.0-päivityksen beta-kokeilut alkavat tänään – tätä on luvassa
Seuraava artikkeliThe Crew 2 tuo mukanaan Harley-Davidsonit