Mainos
Disney+-palvelussa on toki perinteisiä rakkausdraamoja ja -komedioita, jotka löytyvät ystävänpäiväkokoelmasta, mutta palvelussa on myös paljon klassikkosarjoja, joissa päähahmojen välistä kemiaa viritellään vuosikausia.

Yksi näistä on Salaiset kansiot (X-Files), jossa FBI:n erikoisagenttien Mulderin ja Scullyn välistä rakkaustarinaa viriteltiin 1990-luvulta alkaen hienovaraisesti yli 25 vuoden ajan.

Ohessa on listattuna koonti Salaiset kansiot -jaksoista, joissa Mulderin ja Scullyn välillä kipinöi. Ne ovat mitä oivimpia jaksoja katsoa kauhuvivahteista mysteerisarjaan ystävänpäivän iltana.

Mainos

”Pilotti” (Kausi 1, jakso 1): Yhteinen matka alkaa – Mulderin ja Scullyn ensikohtaamisen. Kipinät lentävät heti alusta lähtien tässä jännittävässä avausjaksossa, joka luo pohjan mysteerien täyttämälle sarjalle.

”Jerseyn paholainen” (Kausi 1, Jakso 5): Mulder kutsuu Scullyn ei-niin-tyypilliselle viikonloppuretkelle, jossa he jäljittävät legendaarista New Jerseyn maaseudulla vaeltavaa petoa. Heidän välillään vallitseva leikkisä sanailu ja yhteinen uteliaisuus tekevät tästä jaksosta erityisen.

”Sittiäisten sota” (Kausi 3, Jakso 12): Myöhäisiä puhelinsoittoja ja tappajatorakoita? Tässä jaksossa Mulderin ja Scullyn kiistaton kemia on ilmeistä, vaikka he ovatkin fyysisesti erillään.

”Pikkujuttu” (Kausi 4, Jakso 20): Muodonmuuttaja herättää mustasukkaisuutta ja oivalluksia. Jakso on täynnä huumoria, sydäntä ja romantiikan vivahteita, jotka tuovat esiin Mulderin ja Scullyn välisen suhteen syvyyden.

”Postmoderni Prometheus” (Kausi 5, jakso 5): Kauniisti kuvattu mustavalkoinen jakso tuo erikoisagentit lähemmäs toisiaan kuin koskaan aikaisemmin. Heidän yhteinen tanssihetkensä on ikimuistoinen.

”Kolmio” (Kausi 6, Jakso 3): Aikamatkailu, natsit ja suudelma? Mulder päätyy Bermudan kolmiossa vuonna 1939 natseja kuhisevalle luksusristeilijälle. Tässä jaksossa on kaikkea, mukaan lukien kauan odotettu hetki, joka saa fanien sydämet sykkimään.

”Sadekuningas” (Kausi 6, Jakso 8): Rakkautta on kirjaimellisesti ilmassa tässä ystävänpäiväjaksossa. Mulder ja Scully kohtaavat oman myrskyisän suhteensa uudella tavalla, kun he tutkivat tapausta, jossa säätiedottajan tunteet vaikuttavat hallitsevan säätä.

”Mulder ja Scully kohtaavat ihmishirviön” (Kausi 10, Jakso 3): Tämä jakso on ihastuttava sekoitus huumoria ja lämminhenkisyyttä. Mulderin ja Scullyn leikkisä sananvaihto ja pitkät katseet paljastavat, että heidän välillään oleva kipinä on edelleen olemassa, vuosien jälkeenkin.

”Plus yksi” (Kausi 11, Jakso 3): Tässä jaksossa Mulder ja Scully flirttailevat tuttuun tapaansa vaaran ja toistensa kanssa tutkiessaan kuolemantapauksia, joissa uhreja vainosivat heidän omat kaksoisolentonsa.

”Taisteluni IV” (Kausi 11, Jakso 10): Mulder ja Scully yhdistävät voimansa pelastaakseen poikansa Williamin. Heidän vankkumaton tukensa ja rakkautensa toisiaan kohtaan korostuu. Jakso päättyy toiveikkaaseen ja avoimeen lopetukseen, joka jättää fanit pohtimaan heidän suhteensa tulevaisuutta.

Disney+:ssa on kaikkien Salaiset kansiot -sarjan jaksojen lisäksi katsottavissa myös X-Files -elokuvat: Taistelu tulevaisuudesta ja Usko Koetuksella.

Mainos