Division 2 laajenee kesäiseen New Yorkiin – näin hyvältä peli näyttää

Mainos
Tom Clancy’s The Division 2 -toimintapelin uudet tapahtumat vievät pelaajan New Yorkin kaupunkiin, jossa uudenlainen uhka on vaarantanut koko kaupungin väestön.

The Division 2 Warlords of New York -pelilaajennus tarjoa uusia tehtäviä pelattavaksi. Näiden lisäksi mukana on uusia varusteita kerättäväksi ja peliteknisiä parannuksia peliä kohentamaan sekä uudet haasteet ja vastustajat voitettavaksi.

Pelilaajennuksen myötä pelaajahahmojen kokemustasokatto nousee peräti kymmenellä, aina tasolle 40 saakka. Samalla myös hahmojen gear score nousee entisestään uusien ja entistä parempien aseiden ja lisävarusteiden myötä.

Mainos

New Yorkin tarinan keskeisenä tehtävänä on jäljittää ja löytää Aaron Keener, jonka toimet liittyvät keskeisesti uudenlaisen bioaseen uhkaan. Samalla uusi operaatio tarjoaa avoimen pelimaailman täynnä tehtäviä, joissa vastustajien vaikeustaso skaalaa pelaajan oman tason mukaisesti.

Synopsis näyttää tältä:

Tom Clancy’s The Division 2 -toimintapelin taustatarinassa on kulunut seitsemän kuukautta siitä, kun tappava virus alkoi levitä New Yorkin kaupungissa. Tällä kertaa pelaajat löytävät itsensä Yhdysvaltojen pääkaupunki Washington D.C.:n ympäristöstä. Eletään ihmiskunnan suurinta kriisiä ja selviytymistaistelu on käynnissä. Kokeneina Division-toimijoina pelaajat ovat kansakunnan viimeinen toivo täydellisen anarkian ja kaaoksen edessä. Mikäli pääkaupunki menetetään, koko maa suistuu rosvojengien ja barbaarisesti alueita hallitsevien roistojen käsiin.

Mainos