DJ Khaled cameoi uudessa Spider-Man: Homecoming -leffassa – teaseri

Mainos

Sony Pictures on julkaissut uuden teaserin tulevasta Spider-Man: Homecoming -elokuvasta.

Teaseriä tähdittää palestiinan-amerikkalainen tuottaja ja hip hop -artisti DJ Khaled, eli Khaled Mohamed Khaled. Khaled on yksi maailman tunnetuimpia tuottajia, ja tehnyt yhteistyötä muun muassa Kanye Westin, Fat Joen, Rick Rossin, T-Painin ja Akonin kanssa. Dj Khaled liikkui ennen nimellä Arab attack, mutta vaihtoi sen syyskuun 11. päivän iskun jälkeen.

Spider-Man: Homecoming on ensimmäinen Hämähäkkimies-elokuva, joka on tehty yhteistyössä Disneyn ja Marvelin kanssa. Aikaisemmin Sony on pitänyt Spider-Man-seikkailunsa vain omissa näpeissään.

Mainos

Nuori Peter Parker/Spider-Man (Tom Holland), joka nähtiin ensi kertaa elokuvassa Captain America: Civil War, totuttelee uuteen identiteettiinsä hämähäkinverkkoja viskovana supersankarina. May-tätinsä (Marisa Tomei) kanssa asuva Peter palaa kotiin yhä innoissaan kokemuksestaan Avengersien kanssa. Uuden mentorinsa Tony Starkin (Robert Downey Jr.) valvovan silmän alla Peterin paluuta tavalliseen arkeen häiritsevät vain hänen haaveensa todistaa olevansa muutakin kuin vain ystävällinen koko naapuruston Spider-Man. Mutta kun Vulture (Michael Keaton) ilmestyy kuvioihin uutena pahiksena kaikki mikä on Peterille tärkeää joutuu vaaraan.

Elokuva saa ensi-iltansa 5. heinäkuuta.

Mainos