Doctor Strange 2 on Marvelin ensimmäinen kauhuelokuva – sai ikärajansa

Mainos
Film Ratingsin mukaan Marvel Studiosin odotettu jatko-osa Doctor Strange in the Multiverse of Madness on virallisesti saanut Yhdysvaltain MPAA:lta PG-13-luokituksen ”intensiivisten väkivallan ja toiminnan jaksojen, pelottavien kuvien ja kielen vuoksi”.

Tämä vain lisää vain Sam Raimin ohjaaman supersankarielokuvan tummaa sävyä ja kauhua, jonka studio lupasi, kun se julkistettiin ensimmäisen kerran viimeisessä Comic Con -paneelissaan vuonna 2019.

Elokuvan on määrä saada ensi-iltansa Suomessa 4. toukokuuta 2022.

Mainos

Leffa debytoi samassa kuussa kolmen muun korkean profiilin elokuvan, kuten Blumhousen Firestarter-remaken, Disney’s Chip. ’n Dale: Rescue Rangers:in, Paramountin Top Gun: Maverick:in kanssa.

Ensimmäiseksi Marvel Cinematic Universe -kauhuelokuvaksi kuvailtu Doctor Strange -elokuva näkee Benedict Cumberbatchin paluun, kun hän uusii roolinsa tohtori Stephen Strangena. Tällä kertaa Sorcerer Supremen seuraan tulee Elizabeth Olsenin Wanda Maximoff, joka on lopulta muuttunut Scarlet Witchiksi WandaVisionin finaalin aikana.

– Elokuvassa MCU avaa Multiversen ja työntää sen rajoja pidemmälle kuin koskaan ennen, sanotaan elokuvan tiedotteessa.

Cumberbatchin kollegoina nähdään Chiwetel Ejiofor, Benedict Wong ja Rachel McAdams, jotka toistavat roolinsa Karl Mordona, Wongina ja tohtori Christine Palmerina.

Elokuvassa esitellään myös Marvel-sankari America Chavezin debyytti, jota esittää uusi tulokas Xochitl Gomez (The Baby-Sitters Club).

Elokuvan on ohjannut Sam Raimi (Spider-Man-trilogia) Emmy-palkitun kirjuri Michael Waldronin (Loki) käsikirjoituksesta.

Jatko-osan odotetaan liittyvän WandaVisionin, Lokin ja Spider-Man: No Way Homen tapahtumiin. Sen on tuottanut Marvel Studiosin presidentti Kevin Feige.

Mainos
Edellinen artikkeliCall of Duty Warzone Pacificin kolmas kausi sai julkaisupäivänsä
Seuraava artikkeliNämä ovat huhtikuun ilmaiset PS Plus -pelit