Dokumentaari avaa, miten Mortal Kombat -elokuvan taistelukohtaukset tehtiin

Mainos
Yhdysvalloissa Simon McQuoidin ohjaama Mortal Kombat on jo saanut ensi-iltansa, mutta Suomessa joudutaan vielä odottelemaan.

Elokuvasta on julkaistu uusi traileri, joka näyttää, miten leffan taistelukohtaukset tehtiin. Klipissä nähdään myös täysin uusia kohtauksia elokuvasta, joten laita hype-sukat jalkaasi ja paina play!

Leffan synopsis kuuluu seuraavasti:

Mainos

Elokuvassa “Mortal Kombat” vapaaottelija Cole Young, joka on tottunut ottamaan turpiin rahasta, ei tiedä koko totuutta taustastaan—eikä sitä, miksi Outworldin keisari Shang Tsung on lähettänyt parhaan soturinsa Sub-Zeron, ylimaallisen Cryomancerin, jahtaamaan Colea. Perheensä turvallisuuden puolesta pelkäävä Cole lähtee etsimään Sonya Bladea, joka palvelee Jaxin alaisuudessa—erikoisjoukkojen majurin, jolla on sama outo lohikäärmemerkki kuin minkä Cole on saanut syntymässään. Pian Cole huomaa päätyneensä Earthrealmin suojelijan ja jumalten vanhimpiin kuuluvan Raidenin temppeliin, joka tarjoaa turvapaikan kyseistä merkkiä kantaville. Siellä häntä valmentavat kokeneet soturit Liu Kang, Kung Lao sekä itsenäinen palkkasoturi Kano hänen valmistautuessaan kamppailemaan Maan mahtavimpien mestarien rinnalla Outworldia vastaan taistelussa, jossa pelissä on universumin herruus. Mutta riittääkö tämä vapauttamaan ajoissa Colen arcanan—hänen sielustaan kumpuavan suuren voiman—ja sekä pelastamaan hänen perheensä että pysäyttämään Outworldin aikeet?

Mainos
Edellinen artikkeliLeluauto antaa viitteitä siitä, miltä The Batman -elokuvan Batmobile näyttää
Seuraava artikkeliTämän syksyn Call of Duty -peli on tehty next gen edellä ja sen tuotannosta vastaa Sledgehammer Games