Mainos
Media Molecule on vahvistanut, että sen kuraatiotiimi irtisanotaan osana aiemmin ilmoitettuja yt-neuvotteluja. Sonylle kuuluva Dreams– ja LittleBigPlanet-studio ilmoitti viime lokakuussa aloittavansa neuvotteluprosessin tietyissä osastoissa työskentelevien tiimijäsenten kanssa.

Keväällä 2024 studio joutuu hyvästelemään viimeiset kuraatiotiimiin kuuluvat henkilöt.

Media Molecule lopetti suurimman osan Dreams-pelin live-tuesta viime syyskuussa keskittyessään uuteen projektiin, mutta se oli jatkanut kuraatiopalveluiden tarjoamista pelissä sekä verkossa eri kanavien kautta, mukaan lukien The Impsider, jota ei enää tueta.

Mainos

Studion on määrä lopettaa DreamSurfing-soittolistan ja DreamShaping-luontityöpajan live-tuki huhtikuun puolivälissä. Tämä ajoittuu yhteen uusien soittolistojen julkaisun kanssa, samalla kun Dreams Recommender -soittolista tarjoaa suosituksia perustuen siihen, mitä pelaaja on äskettäin pelannut Dreamsissa.

Yleisesti ottaen suunnitelmana on varmistaa, että Dreams siirtyy itseään ylläpitäväksi alustaksi. Nämä muutokset auttavat suodattamaan uusia luomuksia säännöllisille Dreams-pelaajille, samalla kun luojat saavat ansaitsemaansa yleisöä peleilleen, animaatioilleen, musiikilleen ja kaikelle siltä väliltä.

Ennen DreamShapingin live-tuen lopettamista studio työskentelee kootakseen olennaisia paketteja sekä Media Moleculen että Dreams-yhteisön puolesta, jotta luojat löytävät tarvitsemansa luomuksiinsa.

Studio aikoo jatkaa Dreams-lähetyksiä ja tukea pelaajia pelin sosiaalisen median kanavien kautta, ja on ilmoittanut, ettei sillä ole tällä hetkellä suunnitelmia sulkea peliä.

Vaikka kukaan ei voi ennustaa tulevaisuutta, studio haluaa vakuuttaa, että tällä hetkellä ei ole suunnitelmia ottaa Dreamsia pois käytöstä, mikä rajoittaisi pääsyä tuhansiin ja taas tuhansiin upeisiin luomuksiin, jotka on herätetty henkiin lukuisien loistavien luojien toimesta.

Mainos