#DRIVE Rally yhdistää rallin ja vittuiluhuumorin

Mainos
#DRIVE Rally on peli, joka vie pelaajan 1990-luvun rallin kulta-aikaan. Peli on arcade-tyylinen ajopeli, jossa pelaaja voi ajaa legendaarisilla ralliautoilla erilaisissa maastoissa, kuten kuivassa aavikossa, metsäisessä vuoristossa ja lumisessa erämaassa.

Respawn.fi tutustui peliin lyhyen demon muodossa, josta voit katsoa videon yläpuolelta.

#DRIVE Rally -pelissä pelaaja voi myös rakentaa ja muokata omaa autoaan haluamallaan tavalla, lisätä maalauksia, tarroja ja muita koristeita.

Mainos

Peli lupaa tarjota ainutlaatuisen pelikokemuksen sen tyylikkäällä ja minimalistisella grafiikalla, ja pelattavuudella, joka korostaa off-road-ajon toimintaa.

Peli on tarkoitettu kaiken tasoisille pelaajille, sillä sen ajo-ohjaus on yksinkertainen ja intuitiivinen, mutta samalla haastava ja palkitseva.

Pelaajan apuna on myös kartanlukija, joka voi olla sekä pelaajan suurin kannustaja että ankarin arvostelija, riippuen pelaajan suorituksesta ja tunteista. Oheisella videolla kartanlukija on Arnold Scwarzeneggerin kuuloinen mies, joka vittuilee antaumuksella pelaajan jokaisesta ajovirheestä.

Peli on julkaistu Early Access -versiona Steamissa, GOG:ssa ja Epic Games Storessa, ja sen virallinen julkaisu on suunniteltu vuodelle 2024. Peli on tulossa myös PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S ja Nintendo Switch -konsoleille.

Mainos