Mainos
DriveClub oli yksi PS4-konsolin julkaisupeleistä ja edelleen niin kaunis, että sitä parempaa grafiikkaa ei lopulta onnistuttu PS4-sukupolven aikana tekemäänkään.

DriveClub ja DriveClub Bikes poistettiin kuitenkin Sonyn omasta tahdosta PS Storesta pari vuotta sitten, joka johtui siitä, että peli oli jatkuvasti verkossa muiden pelaajien aikojen vertaamiseksi, mutta ei kuitenkaan omannut enää riittävästi pelaajia, jotta palvelinmaksuja olisi ollut järkevä maksaa. Edelleen DriveClubin omistavat voivat sitä pelata, mutta eivät käyttää verkkopalveluja.

Nyt DriveClubin ohjaaja Paul Rustchynsky kertoo, että jatkoa seuraa. Viime vuonna perustettu Avalanche Liverpool on tekemässä seuraavaa Rustchynskyn ohjaamaa peliä, mutta sen tarkemmin ei vielä paljastettu mikä peli on kyseessä. Rustchynsky lupaa kuitenkin, että peli paljastetaan pian.

Mainos

Rustchynsky kuitenkin toteaa, että kyseessä ei ole kilpa-ajopeli, vaan jotain aivan muuta. Mies toteaa myös, että DriveClubista ei tulla koskaan näkemään remasterointia tai remakea.

Mainos
Edellinen artikkeliKick-Ass-ohjaaja Matthew Vaughn paljasti suunnitelmansa kepeästä Teräsmies-leffasta
Seuraava artikkeliSamsungin 2022 -tv-mallisto miellyttää pelaajia