Mainos

Extreme Duudsoneilla on monta rautaa tulessa.

Rähinäryhmä on julkaissut uuden Duudsonit – 100 tapaa pelastua tylsyydeltä -kirjan. Pehmeäkantisessa vihkosessa on kerrottu sata erilaista tapaa, jolla voi piristää tylsäksi käynyttä arkea.

Mainos
 
‒  Kirja sisältää juttuja omasta elämästä ja myös niitä joita kaverit ovat kokeneet,  kertoo kirjan esittelytilaisuudessa Helsingin kirjamessuilla mukana ollut Jarppi.
 
Jarpin oma suosikki kirjassa on viuhahtaminen. Haastattelutilaisuus messuilla oli kirjan tapaan vallaton. Kirjan kirjoittaja Jani Nopola sai kokea yhden jekun itsekin. Hänelle piirrettiin kaljuun päähänsä tussilla hiukset.
 
dude_sisa_2
Jarppi kertoo olevansa paremmassa kunnossa kuin pitkään aikaan. Parhaista vuosista on tippunut yli kymmenen kiloa. Tämä Hobitin kaltainen leopardipukuun sonnustautunut herra on sitä mieltä, että jekkukirja on suunnattu ihan kaiken ikäisille.
 
‒  Mikään ei rajoita, ettei vanhempana voisi mennä pilke silmäkulmassa. Eläkeläisillä on paljon enemmän vapaa-aikaa tehdä näitä juttuja.
 
Duudsonit tuli taloon – sarjan tuotantokausi alkaa pikku hiljaa olla Jarpin mukaan purkissa. 
 
‒  Lähdemme Liberiaan kuvaamaan vielä yhtä jaksoa, Jarppi jatkaa.  Sällit jalkautuvat kansan pariin ja hankkivat itselleen paikallisen perheen mukaan leikkiin. Liberia-projekti on tehty yhteistyössä kirkon ulkomaan avun kanssa.
 
Loppua Duudsoneiden menestykselle ei vielä ole näkyvissä. Kaveriporukalla on oma tuotantoyhtiö Rabbit Films Oy, joka helpottaa pinnalla pysymistä. 
 
Subin netissä parhaillaan pyörivä Gunball-sarja saa ilmeisesti myös jatkoa vielä ensi vuonna. Tänä vuonna 120 auton ryhmä on vaeltanut asvalttia pitkin 3000 mailia New Yorkista Los Angelesiin. Ensi vuonna vuorossa on viime vuoden tapaan Eurooppa. Matka suuntaa Lontoosta Istanbuliin ja matkan varrella pysähdytään myös Suomessa. 
 
Teksti ja kuvat: Susanna Saarela
 
Mainos