Dwayne Johnson kikkailee kesällä pilvenpiirtäjätrillerissä – traileri

Mainos
Kansainvälinen megatähti Dwayne Johnson johtaa Legendary-tuotantoyhtiön uuden toimintatrillerin Skyscraper näyttelijäkaartia.

Elokuvassa entinen FBI-agentti ja sotaveteraani Will Ford (Johnson) työskentelee pilvenpiirtäjien turvallisuuseksperttinä. Työkomennuksella Kiinassa maailman korkeimmassa rakennuksessa syttyy tuhoisa tulipalo, ja Ford lavastetaan syylliseksi. Ford on merkitty mies, ja hänen on löydettävä palon sytyttäjät, puhdistettava maineensa sekä tavalla tai toisella pelastettava perheensä, joka on loukussa liekehtivässä rakennuksessa.

Ohjauksesta ja käsikirjouksesta vastaa Rawson Marshall Thurber (Central IntelligenceMillerit) ja 3D-seikkailun on tuottanut Beau Flynn (San AndreasBaywatch), Johnson, Thurber ja Hiram Garcia (San Andreas, Central Intelligence).

Skyscraperin vastaavat tuottajat ovat Dany Garcia (BaywatchBallers), Wendy Jacobson (San Andreas), Eric Hedayat (The Great Wall, Real Steel) sekä Eric McLeod (Kong: Skull Island, Pirates of the Caribbean -sarja).

Mainos

Elokuva saa Suomen ensi-iltansa 13. heinäkuuta.

Mainos
Edellinen artikkeliTähtien sota -elokuvasaaga jatkuu Han Solon spinoffilla – katso Suomeksi tekstitetty Solo-traileri tästä
Seuraava artikkeliJurassic World: Kaatunut valtakunta sai toisen trailerinsa
Kirjoittaja on Respawn.fi-sivuston päätoimittaja.